Bloggerii din Timișoara - există sau nu?

03 februarie


Alaltăieri cu inima strânsă, m-am prezentat și eu la întânlirea cu bloggerii din Timișoara, organizată de Teodora și Andra, cărora le mulțumesc pentru că au făcut posibilă această întâlnire! Văzusem evenimentul pe facebook și m-am decis să-mi fac curaj si să mă duc!

Aveam destul de multe emoții, pentru că eram nouă în grup, pentru că nu cunoșteam aproape pe nimeni, pentru că nu știam ce teme să abordez. Adevărul e că din totdeaua am avut un trac atunci când trebuia să vorbesc cu persoane pe care nu le cunoșteam. Am dat de oameni, calzi, zâmbitori și vorbăreți, ceea ce m-a făcut să mă simt foarte bine!

Am avut parte de activități interactive, printre care și un chestionar cu câteva întrebări în ceea ce privește blogul pe care scriem, chestionar ce m-a făcut să mă gândesc la viitor. Ați fi curioase de răspunsurile la aceste întrebări? Dacă da, lăsați-mi un comentariu.

Dupa cum vedeti, bloggerii din Timisoara exista! Din punctul meu de vedere, ar trebui doar să fim mai uniți, în adevăratul sens al cuvântului, să ne ajutăm mai mult între noi și să dispară toate neînțelegerile create în mod voit sau nu.

Iată o listă cu cei prezenți la evenimentul de joi. Abia aștept următorul. Nu uitați să dați like paginii Blogging TM 2.1 pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă cu bloggerii din Timișoara!

Andra Costa
Mădălina Albert
Bianca Rutoi
Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @arhancafratila 

You Might Also Like

3 comentarii

  1. Ma bucur si eu ca te-am cunoscut si ca v-am cunoscut pe toti/toate. Da, si eu am avut ceva emotii, e normal, dar atunci cand esti inconjurat de oameni cu aceleasi pasiuni, totul devine atat de usor :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ai fost la eveniment. Si eu am fost emotionata cand am fost la prima intalnire intre bloggeri din Galati si Braila. Astfel de evenimente sunt tare speciale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă bucur că ai venit! Sper că ți-a plăcut și ne vedem și data viitoare :D

    RăspundețiȘtergere

Subscribe