Ce beneficii am din blog și de ce nu am renunțat la el până acum?

24 ianuarie

Probabil că multe dintre voi, văzând aproape în fiecare zi câte o nouă poza pe pagina mea de facebook, vă întrebați ce beneficii am din blog? Ce mă face să continui mai departe cu această pasiune și de ce nu am renunțat încă la ea? Ce meserie am de fapt?

De mult îmi doream să ating tema asta pe blog și mai presus de vizualul pe care îl transmit prin poze, postările să aibă și o temă și un mesaj clar. 
Când mai am timp și pentru blog? În weekend de obicei! 

De ce nu am renunțat până acum și ce beneficii am? 

Sunt o grămadă de motive care m-ar face să renunț la blog: nu am o siluetă de fotomodel, nu am timp, nu am chef, sunt obosită... însă faptul că vă scriu vouă și mă aranjez pentru shooting-urile foto mă face să mă simt excelent! Mă face fericită și mă entuziasmează să știu că pot să inspir persoanele care mă urmăresc. Mă face să-mi aduc aminte, că mai presus de orice, ar trebui să am grijă de mine - și nu vorbesc doar de imagine, ci și de suflet, de minte și de corp. 
Da, mi-aș dori să arăt tip-top în la orice oră din zi... să mă trezesc la 5 să am timp să mă machiez și să-mi fac bucle în fiecare zi, dar din păcate lucrurile astea nu stau așa. 

Nu am ajuns să mă întrețin din blog și nici nu câștig bani din el, cum poate multe dintre voi vă imaginați. De meserie sunt arhitect, absolvind în 2016 cei 6 ani parcurși în cadrul facultății de arhitectură din Timișoara. Deci, săptămâna mea decurge la fel ca a voastră. Mă trezesc la 6 în fiecare zi, merg la birou, ajung acasă, fac de mâncare, bag la spălat ... in fine, fac toate treburile casnice, la fel ca voi. Și nu, nu mă plâng! Sunt alte persoane care întâmpină greutăți mult mai mari ca ale mele.

Beneficile, colaborările care constau în posibilitatea de a încerca anumite produse și de a-mi spune părerea sinceră despre un obiect vestimentar sau accesoriu, au venit după mult timp. 
Blogul l-am început în 2014 din pasiune, din joacă și mai ales, cred că din încrederea în mine ce o emanam la acel moment, deoarece slăbisem foarte mult. Lucrurile stau altfel azi, însă nimic nu m-a făcut să renunț. 

Sper să reușesc în continuare să transmit un mesaj către voi și să vă inspir. Aștept mereu părerea voastră sinceră, criticile și ideile voastre, pentru că doar în acest fel voi reuși să preseverez și să cresc! 
Vă invit să dați like paginii mele de facebook aici și să mă urmăriți pe instagram, mă găsiți cu numele @arhancafratila

Închei, prezentându-vă ținuta de astăzi. 
Bluza - Zaful  (aici)
Pantofi - Amiclubwear (aici)
Blugi - Rosegal (vezi mai multe detalii aici)
Palton - Rosegal (vezi mai multe detalii aici)
Geantă - random

Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @arhancafratila 

You Might Also Like

3 comentarii

  1. Ar fi pacat sa renunti la blog, eu te urmaresc cu mare drag si cu siguranta cu o multime de fete ca mine.
    Tinuta de astazi iti vine minunat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe langa faptul ca esti o femeie frumoasa, esti onesta si autentica! Imi place mult ce vad si te admir! Mult succes in toate!

    RăspundețiȘtergere

Subscribe