E timpul să am grijă de mine!

03 ianuarie


Sărbătorile de Crăciun și Anul Nou au trecut atât de repede! Acum e timpul să ne apucăm de sport și dietă! Multe dintre noi se apucă în perioada asta de mers la sala de sport, însă diferența e dată de cele care persistă în acest scop.
Personal, mă voi înscrie la înnot, deoarece după operația pe care am facut-o acum câteva luni, mi-e cam frică să mă epuizez pe bandă la sală. Aș mai vrea să mă înscriu la zumba - cred că mă va bine dispune muzica și dansul, cât și atmosfera. Îmi doresc să mă țin de orele astea de sport și să mă simt mai bine în pielea mea. Ținând cont de istoricul de regimuri și încercărilor de slăbit pe care îl am în spate, nu mă aștept la rezultate peste noapte. Nimic nu se întâmplă peste noapte!

Imagine similară

Target-ul e o viață mai sănătoasă și mai activă fizic, nu doar psihic (munca de zi cu zi) ... Cel puțin în cazul meu, suprasolicitarea sau efortul psihic simt că are repercursiuni în timp, mult mai mari decât efortul fizic. Poate de aceea, combinația asta îmi va oferi echilibrul pe care îl caut și de care am nevoie. Am început să mănânc mai puțin, să reduc din dulciuri și din grăsimi. Voi încerca să-mi dedic mai mult timp mie și sănătății mele. Voi încerca să găsesc un echilibru între muncă, viața personală și odihnă și să nu mai oscilez de la o extremă la alta!

Și pentru că vă povestesc toate astea azi, vă arăt și câteva echipamente de sport după care m-am tot uitat, ce le-am găsit la prețuri foarte bune pe Rosegal.
Despre produsele lor, v-am mai vorbit și rămân în topul site-urilor mele preferate.
Care e planul sau dorința voastră pentru anul acesta?

Costum de baie - plus size - AICI și AICI

 
Costum de baie - AICI / Compleu sport - AICI
Compleu sport - AICI / Colanți sport - AICI


Pantofi sport - AICI 
Pantofi sport - AICI 
Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @arhancafratila 

Photos source: Google & Rosegal

You Might Also Like

18 comentarii

  1. Sper sa reusesti sa ajungi la echilibrul de care ai nevoie pentru a te simti bine in pielea ta. Foarte frumoase sunt produsele alese.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper sa reusesti ceea ce ti-ai propus si sa ajungi la echilibrul de care ai nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa ai mult succes in ce ti-ai propus!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoase tinute sieu ar trebui sa intru la dieta dar tot timpul zic de maine voi incepe .

    RăspundețiȘtergere
  5. In 2018 asta imi doresc si eu , sa am mai multa grija de mine , de sanatate si look. doresc sa ma apuc de sport si de o dieta echilibrata pt a mai da jos ceva kg. Elisabeta Ungureanu - Constanta

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumoase produse ! Succes in tot ceea ce faci !!! 💟

    RăspundețiȘtergere
  7. Un an nou cu multe realizări frumoase! La mulți ani! Îmi plac postările tale și le citesc cu mare drag. Uite așa mai învăț și eu câte ceva. Sau îmi aduc aminte că știam deja unele lucruri, dar nu le-am mai făcut de ceva timp. Acum, mă lupt cu cele câteva kilograme în plus, acumulate de sărbători. Sportul este soluția. Deci, le vin eu de hac! Succes în ceea ce faci și multă inspirație!

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumim
    Interesante alegeri îmi plac 😘😍😍

    RăspundețiȘtergere

Subscribe