Accesorii chic pentru Iphone din ultima comanda Zaful

26 februarie


Vă invit azi să povestim despre ultima comandă pe care am primit-o de pe Zaful.
De data asta mi-am cumpărat și câteva accesorii și huse pentru telefon. Nu eram adepta Iphone-urilor până anul trecut când mi-am cumpărat și eu unul, mai mult din dorința de a face poze bune. Îmi doream un telefon rapid care să nu se blocheze când mi-e lumea mai dragă și se pare că până acuma mi-a îndeplinit cerințele și sunt foarte mulțumită.
Mi-am dat seama că husele pentru Iphone au preț destul de mare la noi în oraș, așa că mi-am comandat mai multe modele și culori. Ce pot spune despre ele e că sunt foarte rezistente și materialul e de bună calitate și foarte ușor. Toate cele 3 huse au protecție pe margini ceea ce este foarte indicat să căutați când cumpărați o husă. Nu știu să vă spun nivelul de protecție, pentru că nu mi-am scăpat telefonul, doar pe parchet prin casă și nu a pățit nimic. Tind să am mare grijă de el, mai ales că cel avut anterior l-am spart din prima săptămână.

Am mai comandat de asemenea o chestie care se numește popsockets în engleză, însă denumirea în română nu știu care e. Văzusem la sora iubitului meu acum ceva timp și mi se părea interesant de încercat, însă nu mi se potrivește. Se lipește pe spatele telefonului și face ca telefonul să stea pe masă sau diferite alte întrebuintări, ca de exemplu să îl ții mai bine în mână.
Plănuiesc să mai îmi cumpăr huse de la ei pentru că am fost foarte mulțumită de ele și am mai văzut și un trepied flexibil pentru telefon, dar la acesta mă mai gândesc. :)

Pe lângă produsele de mai sus, mi-am mai comandat o pereche de cercei statement, care-mi plac foarte mult și abia aștept să am ocazia să-i port și o pereche de pantaloni de primăvară. Mă gândeam să vi-i arăt într-o postare de tip fashion, însă afara sunt -7 grade, deci nu puteam să ies cu ei pe așa un ger. Sunt tare drăguți, materialul e de calitate, însă va trebui să-i duc la scurtat pentru că îmi sunt foarte lungi.
Dacă aveți întrebări legate de comandă sau alte detalii, lăsați-mi un mesaj în căsuța de comentarii.
Cam atât pentru seara aceasta friguroasă de luni. Eu vă doresc o săptămână minunată!
Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @arhancafratila

You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe