Costumul de baie pentru orice silueta sau cum sa te simti bine in pielea ta la plaja?

10 februarie


Plănuiești o excursie pe o plajă tropicală lunile astea și nu știi de unde să îți cumperi costum de baie? În mall-uri și în magazine nu prea am văzut costume de baie în colecțiile de iarnă, așa că vă propun să aruncați un ochi pe Zaful. Veți găsi produse la prețuri foarte reduse și mai ales, veți găsi o grămadă de modele și toate mărimile.

Îmi aduc aminte anul trecut când plănuiam concediul de vară și mi-am dat seama că nu am niciun costum de baie în care să mă simt bine. Așa că am cumpărat unul din două piese ( despre care am scris aici) de care am fost foarte mulțumită pentru că materialul a fost foarte calitativ și mărimea a corespuns. 



Dacă ai un corp de invidiat, bineînțele, poti alege ce model vrei. Fie că alegi un costum din două piese, fie dintr-o singură piesă, vei arăta exepțional. Sunt atâtea opțiuni din care poți alege și nu trebuie să îți faci griji pentru nimic.


Însă ce faci când ai un corp cu probleme, când ai puțină burtică sau forme voluptoase? 
Personal, încadrându-mă în această categorie, prefer costumele de baie întregi, însă îmi place și bronzul. Așa că ați putea zice: cum o fată mai grăsuță, (sau doar cu puțină burtică) să poarte costum de baie din două piese? Așa bine! Dacă știi să faci alegerea potrivită pentru corpul tău, vei reuși. Eu aleg mereu sutienul fără burete și cu bretele, pentru că îmi e foarte greu să port tipurile acelea de sutiene care se leagă după gât și pentru că niciodată nu mi-a stat bine cu ele. De asemenea, aleg talia înaltă, astfel că burta nu se prea vede și mă simt și bine. Trebuie să recunosc că mereu m-am simțit stânjenită când mergeam la mare, încă de foarte mică, însă anul trecut a fost prima dată când m-am simțit bine în pielea mea la plajă... poate chiar mai bine, decât în perioada în care am fost mai slabă. Și da, te poți simți bine în pielea ta la plajă, atunci când poți să spui că ai învățat că nu ceea ce spune lumea contează, ci ceea ce simți tu. Te poți simți bine, atunci când știi să te apreciezi la adevărata ta valoare... atunci când știi că în ochii lui ești cea mai frumoasă! Atunci, vei radia frumusețe și încredere și atunci îți va sta cel mai bine!
Sunt curioasă, tu din ce categorie faci parte și cum reușești să te simți bine în pielea ta la plajă?

Produsele de pe Zaful care pot fi găsite la reducere sunt cele din următoarele categorii și le puteți vedea, dând click pe cuvintele subliniate!Mai mult, pentru mai multe informații puteți intra la ei pe blog.
- underview swimwear
- sexy bikini 2018
- bandeau swim top 
Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @arhancafratila

You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe