Valentine's day outfit

03 februarie

Valentine's day e un prilej pentru euforie și cadouri pentru tinerii îndrăgostiți, respectiv un prilej de relaxare și regăsire pentru cei deja căsătoriți de mult timp.

Mi se pare un eveniment drăguț, însă trebuie să recunosc că nu mă mai agit ca în alți ani. Mulți plănuiesc excursii și cadouri scumpe (poate doar ca să mai aibă cu ce să se afișeze pe facebook). Trăim într-o lume falsă, aș spune eu. Toți oamenii afișează fericire și bunăstare în această zi, însă oare e așa cu adevărat? Oare nu mai bine, ne luăm persoana iubită de mână și o invităm în oraș, la o cafea și o prăjitură și ii oferim simbolic un buchet de flori? Oare nu mai bine îi acordăm timp, zâmbete, fericire și iubire, fără ca nimeni să știe, dacă tot alegem să păstrăm și noi sărbătoarea aceasta?  Eu cred că așa-i mai bine.
Mi-ar place să-l țin de mână și să ne pierdem pe străzile orașului, să vorbim și să râdem. Să uităm că poate am avut o zi proastă sau că nu ne-am permis să-i oferim un cadou scump. Pur și simplu să fim noi. Noi doi...

Și dacă și tu gândești la fel ca mine, eu zic ca în această zi, să îți scoți din dulap cea mai frumoasă rochiță și pantofii cu toc care i-ai cumpărat cu atât de mult entusiasm, însă nu ai apucat să-i porți.
Aranjează-te! De cât timp nu ți-ai mai dedicat câteva ore pentru tine?

Azi vă arăt un outfit pe care l-aș purta eu la o ieșire în oraș de Valentine's day. Rochia e de pe amiclubwear.com și e tare frumoasă, comodă și materialul e foarte moale și plăcut la atingere. Probabil că voi alege cizmele cu toc și un palton gros și pufos pentru a completa ținuta.
Tu cum te vei îmbrăca?

De asemenea poti gasi mai multe modele aici: rochie midi femei
Rochie asemanatoare aici - SIMPLY DRESS


Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @arhancafratila

You Might Also Like

3 comentarii

  1. Wooow! Ce bine iti vine tinuta!! Esti superba!
    Iti dau mare dreptate pt inceputul articolului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Îți vine bine rochița și tu ești tare vesela. Îmi place cum arată blogul! Este foarte drăguț

    RăspundețiȘtergere

Subscribe