Noutăți de pe Banggood.com

10 martie



Ce bine că în sfârșit e weeked. Lângă mine e cafeluța și buchetul mare de frezii pe care l-am primit de 8 martie. E o zi frumoasă și liniștită. Cu toate că mi-am plănuit să fac multe lucruri weekend-ul acesta, iau o pauza câteva ore. Îmi beau cafeaua liniștită și vă povestesc experiența mea cu un nou site și anume Bangood.com.

Am fost contactata pentru a-mi alege câteva produse de pe site și pentru a le face review.
Mi-am ales un portmoneu și am ales pentru Alex un port-card. Comanda a ajuns în două colete, la poșta de care aparțin și calitatea produselor este foarte bună. Portofelul meu e o nuanță bronz-aurie, foarte frumoasă, are multe compartimente pentru carduri, două compartimente pentru bancnote și un compartiment pentru monede. Se deschide cu fermoar și are un detaliu drăguț. Nu m-aș fi gândit că un astfel de portofel poate să fie așa de practic, mai ales că atunci când îl deschizi, toate stau la locul lor și nu riști să pierzi lucruri. Valoarea acestuia a fost de 9 dolari, aproximativ 35 de lei. Eu zic că e un preț bun. Port-cardul de bărbați e din piele naturală și a costat 12 dolari, 45 de lei. Un preț corect, pentru piele naturală.
Comanda a ajuns aproximativ în 3-4 săptămâni și zic că merită să aruncați un ochi. Puteți de asemenea să aruncați un ochi și pe articolul trecut pe care l-am scris despre ei aici: preview wishlist.
Mai jos vă las câteva poze și vă doresc un weekend excelent!

Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @arhancafratila

You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe