Avon True Nutra Effects review

28 iulie

Toate produsele Avon îmi sunt cunoscute încă de mică, pe când bunica îmi cumpăra de la o tanti de pe stradă, produse de machiaj și deodorante, câteodata și parfumuri. Am crescut cu acest brand și mereu am avut și am o părere bună despre produse lor. În perioada facultății am fost și reprezentant. Parcă îmi aduc aminte cum mergeam cu plasuțele la facultate pentru a împărți produsele.
Așa că, odată cu participarea în campania celor de la Buzzstore (vă puteți și voi înscrie aici) si Avon, am avut ocazia să testez 3 produse de îngrijirea tenului despre care vă voi vorbi pe îndelete mai jos. 
Noua gamă Nutraeffects conține 5 uleiuri prețioase si anume:
1. Ulei de Babassu - stimulează producția de colagen
2. Ulei din fructul pasiunii - stimulează producția de elastină
3.  Ulei marula - oferă netezire
4. Ulei din cafea verde - oferă nivelul necesar de hidratare
5. Ulei din semințe de in - întărește bariera de protecție a tenului
Gelul de curățare Miracle Glow 
Promite o formulă ușoară și non-grasă, curățare în profunzime. Este foarte important să știți că partea de curățare a tenului e foarte importantă în rutina de îngrijire și că acest pas nu trebuie sărit niciodată. Da, nici atunci când ești foarte obosită seara, nu trebuie să adormi cu machiajul pe ten, oricât ți-ar fi de greu, în câteva secunde te vei demachia. 
Atât acest produs, cât și celelalte au un miros plăcut și delicat. Chiar dacă acest gel de curățare promite un finish non-gras, pentru tenul meu nu s-a potrivit. Are o textură uleioasă și personal la prima utilizare nu am știut cum exact să îl folosesc. L-am folosit cu ajutorul unor dischete demachiante. Eu având tenul normal spre mixt în zona T, am rămas cu o senzație uleioasă după ce l-am folosit. Într-adevăr, tenul rămâne curat și strălucitor. Flaconul are 125 de ml și nu are pompiță.
Crema hrănitoare Nutra Effects Miracle Glow
Promite hrănire intensă datorită formulei cu capsule mici ce conțin cele 5 uleiuri esențiale despre care vă povesteam mai sus. Vine într-un ambalaj de 50 ml și miroase foarte frumos. Crema am aplicat-o dimineața și mi-a asigurat hidratarea tenului și o senzație plăcută, non-grasă, așa cum promite.
Elixirul pentru ten Nutra Effects Active Moisture
Eram nerăbdătoare să testez acest produs, mai ales pentru că niciodată nu am încercat un ulei pentru ten. Conține aceeași formulă cu uleiuri prețioase și sticluța este de 30 ml, cu pipetă. Prima dată l-am testat pe mână, așa cum fac cu toate produsele pentru față și am descoperit, un miros plăcut, o formulă non-grasă așa cum promite. Mi-a plăcut. Am început să-l folosesc și pe ten, însă am avut o surpriză. Probabil din cauza tenului meu mixt, uleiurile naturale ale tenului au intrat în contact cu uleiurile elixirului și după aproximativ 5 minute de la aplicare, tenul a început să miroase foarte urât. M-am decis să testez și un alt elixir de la un alt brand și am avut același rezultat. Un miros foarte deranjant. Nu pot afirma că elixirul nu e un produs bun, însă pot afirma că tipului meu de ten și personal nu mi se potrivește. 
Per total, sunt bucuroasă că am avut ocazia să testez aceste produse și că am găsit crema hrănitoare de față despre care am vorbit mai sus. 
Sunt curioasă câte dintre voi folosiți produse Avon și care este părerea voastră. Eu iubesc produsele de machiaj de la ei și tocmai mi-a venit comanda plasată. 
Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @ancafratilablog

You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe