Ce e in trend in materie de pantofi?

21 august


Am tot amânat postărea de astăzi din lipsă de timp, însă parca e la fix momentul să vă arăt ce pantofi am primit în coletele primite în luna augustb de la Pinkbasis.com și Zaful, pentru că sunt reduceri foarte mari acum.
Mereu mi-am dorit o pereche de pantofi cu animal print, însă mereu mi se păreau foarte exagerați. Acest model mi s-a părut drăguț așa că i-am ales de pe Pinkbasis. Tocul nu este foarte înalt și pot să spun că sunt foarte comozi. Astăzi pe site costa 6 dolari, aici!! Deci, da, chiar sunt mega reduși. Pentru că multe m-ați întrebat, mărimea pe care mi-o comand la pantofii cu toc de pe Pinkbasis e 7.5 echivalentul unui 38, 38.5 și mărimea 8 echivalentul unui 39 pentru ghete sau pantofi fără toc.


Tot de pe pinkbasis.com mi-am ales această pereche de ghete albe, cu catarame. Consider că se potrivesc pentru sfârșit de vară - început de toamnă. Ca material sunt din piele ecologică de calitate. Acum pe site sunt doar 19 dolari, la un calcul rapid, undeva în jur de 90 de lei. Nu cred că i-aș fi găsit prin magazine la prețul acesta... Talpa e moale și sunt comozi.


Sandalele acestea le-am așteptat cu nerăbdare, însă pot spune că sunt foarte dezamăgită de ele. Cu toate că sunt extrem de frumoase și că arată incredibil de bine pe picior, nu pot să merg cu ele din cauză că talpa e foarte groasă și rigidă. Nici nu știu la ce s-a gândit cel care a creat modelul.
Nu-mi mai amintesc prețul, însă sunt primite de pe Zaful. Nu ii recomand ca și model, însă din experiențele trecute cu cei de la Zaful, pot să spun că îmi plac produsele lor și sunt de calitate. Probabil că de data aceasta, nu am făcut tocmai alegerea cea bună. Le puteti vedea aici pentru a va putea da seama si de diferenta de culoare. Daca doriți să plasați o comandă pe Zaful din partea mea aveți 12% reducere utilizând codul ZFNancy2


Sunt curioasă dacă voi vă cumpărați pantofi de pe internet sau preferați să-i și probați în magazin. Aștept răspunsurile voastre în comentarii.
O după-amiză superbă!

Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @ancafratilablog

You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe