Alimentație sănătoasă cu Sanovita

10 iulie


Sanovita îmi sunt cunoscuți de când l-am cunoscut pe Alex și am început amândoi să ne dorim să mâncăm sănătos și să cumpărăm produse naturale. Am primit recent un colet plin de bunătăți pe care am început să le includ tot mai mult în obiceiurile mele alimentare.
Nu pot să îmi încep dimineața fără o cafea, însă niciodată nu o beau pe stomacul gol (deși mult timp am făcut așa). Am încercat să o beau cu lapte de cocos în loc de lapte de vacă și e foarte bun. Băutura din cocos îmi place mult pentru că are o aromă fină, nu foarte puternică și este cremoasă.
Pentru micul dejun aleg fie o cană de iaurt cu migdale și nuci, fie două felii de pâine prăjită cu roșii decojite, jumătate de avocado și semințe.
E bine să începem ziua cu feluri de mâncare ce ne conferă energie și să ne alocăm timp pentru fiecare masă.
Gustările dintre mese ar fi bine să fie sănătoase, fie un fruct sau un iaurt, fie dacă vă place să ronțăiți semințe, nuci, curmale sau rondele de orez cu înveliș de ciocolată. Chiar azi mi se făcuse foame la birou și mi-am dat seama că aveam în geantă punguța cu migdale, așa că am luat câteva și mi-am potolit foamea. Iar pentru zilele călduroase de vară e berea de ghimbir fără alcool care are un gust foarte bun, asemănător unei limonade fresh și reci.
Vă mai povesteam eu la începutul anului aici despre planurile mele de a duce o viață mai sănătoasă, însă sunt curioasă care sunt obiceiurile voastre alimentare și cum vă păstrați silueta? Care e secretul vostru pentru un corp sănătos?

Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @arhancafratila

You Might Also Like

1 comentarii

Subscribe