Creme cu protecție solară

21 iulie

Am fugit câteva zile din oraș să luam o gură de aer proaspăt și să ne relaxăm. Chiar dacă am prins câteva zile cu nori și temperaturi mai reci, ieri a ieșit soarele așa că am dat fuga la piscină să ne răcorim. Din experiențele mele neplăcute cu soarele, mereu port după mine cremele cu protecție solară. E foarte important să avem grijă de pielea noastră și să evităm arsurile solare.
Acum câteva săptămâni ne-am întâlnit cu cei de la Magnifique Skin să ne prezinte cremele cu protecție solară ACM Laboratoires. Evenimentul a avut loc la Pensiunea Andronic din Timișoara și a fost unul foarte reușit. Mă bucur și le transmit pe aceasta cale bloggerițelor de beauty din Timișoara că m-am simțit foarte bine și că abia aștept următorul eveniment.
Am avut ocazia, deci, să testez un brand nou și iată că astăzi revin pe blog cu părerea mea despre ele.

Voi începe cu spray-ul cu SPF 30+ cu protecție împotriva razelor UVA și UVB care este recomandat și pentru copii, ceea ce după părerea mea este un plus. Copii sunt mai expuși la afecțiunile solare pe timp de vară așa că trebuie să avem mare grijă. Se poate utiliza atât pe corp, cât și pe față.
După cum spuneam, cremele de soare ACM Laboratoires sunt create pentru pielea sensibilă și chiar și pielea intolerantă. Datorită combinației de filtre minerale și organice, inclusiv extractul microionizat de perle, factorul de protecție solară este optimizat astfel încât textura să fie ușoară și fluidă. Cu toate că este un produs rezistent la apă, trebuie să reaplicăm la fiecare 30 de minute. Nu are parabeni și nici parfum. Flaconul e de 200 ml și e cu pompiță pentru o aplicare ușoară.
Am mai testat crema de față cu SPF 50+ pentru piele fotosensibilă și gelul solar pentru ten gras cu o textură ultra lejeră. Am fost puțin reticentă la început să folosesc un factor de protecție atât de mare pentru față, însă mi-am dat seama că tenul e mult mai sensibil și deci are nevoie de o îngrijire aparte și de o protecție mai mare. Nu vi s-a întâmplat să fiți mult mai bronzate pe față decât pe corp? Cremele de față vin în flacon de 40 de ml și cantitatea e suficientă.
Se recomandă a fi folosite și în condiții solare extreme, pentru piele fragilă și sensibilă la soare, predispusă la intoleranța solară (urticarie solară, fotodermatoze).
Îmi aduc aminte că în 2015 când am fost la plajă în sudul Spaniei, unde soarele era foarte puternic, nu am optat pentru o cremă de protecție din farmacie așa cum ar fi trebuit, ci pentru una din comerț care s-a dovedit a nu fi bună și m-am ales cu o arsuri foarte urâte pe picioare. La fel și anul trecut, am observat că fac un fel de alergie pe picioare de la soare. Atunci a fost momentul când m-am abonat la produsele pentru protecție solară ce se găsesc în farmacii. Așa că vă sfătuiesc să aveți foarte mare grijă de sănătatea voastră și să folosiți produse se calitate.

Mă bucur mult că am descoperit aceasta gamă și sunt sigură că voi cumpăra produsele când mi se vor termina datorită calității și siguranței care îmi sunt oferite. Atât în ceea ce privește cremele solare, cât și produselor de îngrijire a tenului am renunțat la produsele ieftine din comerț și pun mereu calitatea pe primul plan pentru că e foarte important să avem grijă de sănătatea pielii noastre.

Sunt curioasă dacă voi ați auzit de acest brand și care e părerea voastră despre produsele lor.

de la stanga la dreapta - spray 30+, crema de față 50+, gel de față 50+

You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe