Activități de weekend

20 ianuarie

Nu știu voi cum vă petreceți weekend-urile în mod normal, însă eu mai tot timpul prefer să stau acasă, să-mi vizitez prietenii sau să ies la plimbare.  Nu sunt genul de persoană care să fie plecată în fiecare week-end în alt oraș. Îmi place foarte mult să călătoresc, însă de multe ori, călătoriile mă obosesc mai mult...

Azi m-am trezit, mi-am savutat cafeluța, mi-am verificat e-mailurile și mi-am planificat ziua. Trebuia să iau un cadou, să fac câteva poze în care să vă arăt ce mi-a mai venit în poștă, să fac mâncare și să și fac postarea asta. Am reușit să le fac pe toate, așa că acum mă relaxez din nou, scriindu-vă.

Ultimele pachete au venit de la Rosegal și Amiclubwear și am primit lucruri tare drăguțe printre care și perechea aceasta de blugi cu pisici. Nu m-am gândit vreodată că voi purta așa ceva, dar mi s-au părut haioși așa că i-am luat ( în sfârșit mi-am găsit mărimea bună! nici prea mici, nici prea mari!).
Materialul e elastic și sunt de foarte bună calitate.

Cămașa albă e din bumbac și e tare comodă. Mi-e cam cu două numere mai mare, însă o voi purta așa pentru că materialul e foarte bun și plăcut la piele. Știam că va fi mai mare, pentru că mărimea asta era singura disponibilă.

Adidașii argintii îmi plac la nebunie și sunt tare comozi. I-am luat de pe Amiclubwear. Mi-am ales mărimea 8.5 eu purtând un 39-40. Am mai comandat de la ei și am primit mereu produse foarte calitative. Vă sfătuiesc să aruncați un ochi, poate vă place ceva, mai ales că e sezonul reducerilor!

Deci, pentru weekend, aleg mereu outfituri casual și comode. Sunt curioasă să îmi spuneți cum vă petreceți voi weekendurile?


Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @arhancafratila 

You Might Also Like

3 comentarii

  1. Eu în majoritatea weekend-urilor mă întorc alături de prietenul meu în orașul lui natal care a devenit și casa mea în urmă cu mulți ani când m-am mutat acolo împreună cu familia. Petrecem timp alături de prieteni prin oraș la un suc sau o cafea, un film bun prin ”satele” vecine de Jimbolia în casa unuia dintre prieteni. Rar se întâmplă când organizăm mini ”excursi” mai departe de 40 de km chiar dacă aș vrea să se întâmple mai des (aș avea astfel mai multe amintiri dar... și mai multe postări pe blog -doar zic :)) - la secțiunea de travel și obiective din România).

    RăspundețiȘtergere

Subscribe