Golden details

07 ianuarie

Vineri mi-a ajuns coletul de la Rosegal și Zafulla poșta din zona de care aparțin și nu la cea vamală, așa că m-am bucurat tare mult. Am profitat de reducerile de iarnă și am vrut să vă arăt și vouă ce am primit în colete.
Paltonul și blugii sunt de la Rosegal, iar bluza de pe Zaful. Aveam emoții cu paltonul: ba că îmi va fi prea mic, ba că materialul zgârie, însă e perfect! Deși nu e foarte gros, ține de cald și e plăcut la atingere. Singurul lucru ce mă deranjează e că nu are găici pentru cordon, dar îl voi duce la croitorie să-i pună, pentru că altfel, tot îi pierd cordonul. 
Blugii... îmi sunt cam mari... insă până îi modific și pe aceștia, o să îi port cu o curea. Materialul îi place foarte mult și sunt foarte comozi.
Bluza în carouri completează ținuta și e tare comodă. Materialul e fin și ușor! Însă din nou, mi se pare imensă! Data viitoare îmi voi comanda bluzele cu vreo 2 numere mai mici... Probabil ca trebuie să fiu mai atentă la hainele din gama plus size, pentru că XL-ul de la gama normală îmi e mic și XL-ul de la gama de plus size îmi e bun. 
Cu toate că sunt atâtea lucruri care nu-mi plac la mine, încerc să le remediez și să nu le mai las să mă afecteze, așa că azi mi-am dedicat ziua mie. M-am trezit, mi-am băut cafeaua și am început operațiunea wellnes&spa: un duș fierbinte, o mască de față, bucle și ruj roșu... Un prânz și o cafea cu omul pe care îl iubesc din suflet și soarele care ne mângâia, a fost tot ce aveam nevoie să mă relaxez, să reflectez și să mă bucur de tot ceea ce Dumnezeu îmi oferă în fiecare zi!
Vă doresc o săptămână plăcută și nu uitați să luptați pentru visele și țelurile voastre!

Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @arhancafratila 

You Might Also Like

9 comentarii

  1. Ce tinuta frumoasa! Dar mai ales ce frumoasa esti tu!!
    Si eu am mai dat gres cu marimile in ultimul timp..

    RăspundețiȘtergere
  2. O tinuta impecabila.iti sta atat de bine,imi place

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place tinuta dar mai ales geanta,este superba

    RăspundețiȘtergere
  4. gorgeous bad and outfit! food looks yum also!
    Pam xo/ Pam Scalfi♥

    RăspundețiȘtergere
  5. imi place tinuta,sta atat de bine

    RăspundețiȘtergere
  6. M-am îndrăgostit de gentuța ta frumoasă! Îmi poți spune te rog frumos de unde ai achiziționat-o?
    Apropo, ținuta îmi place de minune și mi se pare că ți se potrivește, la fel și culorile. Îți doresc o săptămână cât mai plăcută și frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gentuta am cumparat-o din Tezyo din mall si e de la firma Aldo Shoes. O gasesti si pe site aici: http://www.aldoshoes.com.ro/maeni

      Ștergere

Subscribe