Bonprix și cadourile mele de Crăciun

12 decembrie


Nu a trecut mult timp de când am ajuns acasă de la birou. M-am demachiat, m-am îmbrăcat în pijamale și stau în pat. Aș fi băut o cafea, dar mă cam doare capul și e deja noapte.
Îmi place mult perioada aceasta din an. Amintirile din copilărie mă cuprind și gândul meu zboară în atâtea locuri. Rememorez perioadele de Crăciun, când mama și tata mă luau de mânuță și mergeam să îmi cumpere hăinuțe noi, pantofi și ce-mi mai trebuia. De fiecare dată aveam și pretenții: pantaloni nu știu de care, fuste subțiri - chiar dacă afară era zăpadă... acum că stau să mă gândesc, mereu îmi doream să fiu în pas cu moda... Probabil chestia asta cu fashion-ul se trage de când eram mică (hehe)

Și ca să se continue povestea, Moș Crăciun de la Bonprix mi-a adus câteva piese vestimentare foarte frumoase. Mi-am ales o pereche de blugi, o bluză albă, o geacă și o piesă de lenjerie intimă.
Ceea ce-mi place mereu când comand de pe bonprix e că mărimile mi se potrivesc mereu.
Blugii sunt foarte comozi, au un croi drept în partea de jos și îi pot purta la orice ținută. I-am combinat cu bluza albă ripsată și geaca cu imprimeu geometric. Îmi place tare mult materialul bluzei, e așa moale și fin, iar decolteul stil bărcuță oferă un plus de feminitate.


Geaca este foarte călduroasă și ușoară și pot să spun că e printre preferatele mele pentru sezonul rece, fiind alcătuită dintr-un material plăcut la atingere. Imprimeul geometric scoate ținuta în evidență și se și poartă mereu așa că o voi purta cu drag și iarna viitoare.

Cât despre sutienul bej pe care mi l-am luat, am doar cuvinte de laudă. Materialul e foarte bun și rezistent. Am mai avut lenjerie intimă de la ei și am fost foarte mulțumită de calitate și de faptul că mărimile se potrivesc mereu.

Cam acesta e stilul de zi cu zi, care îl adopt și la servici și în care mă simt cel mai bine. Cu siguranță când voi porni să fac cumpărăturile de Crăciun mă voi îmbrăca la fel! Pentru că mă simt lejeră și la modă.

Dacă Moșul nu a ajuns încă sau dacă vrei să îți iei rochia de revelion, te sfătuiesc să arunci o privire la ei pe site, mai ales că au o grămadă de promoții.

O seară cât mai plăcută.
                                   
Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @arhancafratila 

You Might Also Like

9 comentarii

  1. Tinuta aceasta iti vine de minune. Stiam ca Bonprix au haine calitative.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult! Te pup.
    Asa e, mereu am gasit lucruri super pe Bonprix. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Bonprix e o alegere inspirata pentru cadourile de Craciun :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar imi place ce vad! Multe din articolele mele vestimentare au aceasta culoare. Foarte dragut. Sa le porti sanatoasa! Fb: Roxana Elena

    RăspundețiȘtergere
  5. O tinuta foarte frumoasa ,va sta foarte bine

    RăspundețiȘtergere
  6. O ținută foarte frumoasă, imi place geanta foarte mult❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Geanta e de la Zara, am primit-o cadou de ziua mea si o port mereu. Imi e tare draga si mai ales, utila pentru ca imi incap toate lucrusoarele in ea!
      Te pup

      Ștergere
  7. Frumoasa tinuta. Produse de calitate, care iti vin perfect.

    RăspundețiȘtergere

Subscribe