Rochii de vara Bonprix

16 iunie

​Am pregatit postarea aceasta cu multa implicare pentru ca vreau sa va arat cat de faine sunt rochiile de vara pe care mi le-am ales de la Bonprix

Nu mai aveam in ce sa ma imbrac la birou asa ca, comanda aceasta a fost super bine venita si mi-am propus sa testez modele noi si culori de rochii pe care nu le mai imbracasem pana acum. 

Rochia alba cu albastru mi se potriveste perfect as spune eu, pentru ca are un croi ce ma avantajeaza si imi acopera burta. De asemenea, are un sistem de strangere la bust, astfel ca o pot regla cum vreau eu in talie. 

Rochia maro cu nasturi are o croiala in forma de A care ma avantajeaza. O pot purta atat vara la birou cat si in concediu sau la o iesire in oras. Este facuta dintr-un material bun si usor de vara.

Cea mai indrazneata dintre toate, consider ca este rochia aceasta superba in voal ca matasea, cu imprimeu cu flori rosii si roz. E absolut divina! O simt asa de usoara si flu-flu, se misca dupa mine, e tot in forma de A si imi vine bine, zic eu. Poate fi purtata la un eveniment mai important, rochia avand o eleganta deosebita. O vad purtata cu o pereche de sandale cu toc si barete subtiri albe si o geanta alba. 

Bonprix mi-a fost alaturi de-a lungul timpului ca si un brand care mi-a oferit optiuni de a ma imbraca indiferent de fluctuatiile de kilograme pe care le-am avut. Au rochii de la marimi mici pana la marimi mari, plus size, marimi greu de gasit in magazinele fizice. Am fost mereu multumita de calitatea produselor si de pretul corect. Ma bucur de asemenea cand prind reduceri si le anunt si pe prietenele mele apropiate sa profite de discount-uri. 

In incheiere, vreau sa va multumesc ca sunteti de atata timp langa mine si imi cititi blogul, inseamna enorm pentru mine sa aflu de la voi ca ma urmariti si ca sunteti nerabdatoare sa mai postez. Urmeaza postari mai dese promit. 

O vara frumoasa va doresc si daca va pregatiti de concediu, o vacanta minunata!!! Pupici! 








You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe