Toamna aurie

09 octombrie

​Postarea de astazi este una mai speciala si anume este despre mine si stilul meu vestimentar. 

De-a lungul timpului am avut ocazia sa incerc mai multe stiluri vestimentare, mai multe tipuri de haine, accesorii sau culori. 

Mereu simteam ca lipseste ceva si ca tinutele pe care le purtam, imi plac dar nu ma caracterizeaza. Mi-ar fi placut ca stilul feminin, elegant sa fie pentru mine, insa oricat de mult am incercat, mereu aveam impresia ca toata lumea se uita la mine si ma simteam inconfortabil. 

Iata ca la 30 de ani, incep sa imi dau seama si sa accept hainele care ma caracterizeaza si care imi stau bine. Tinutele mele trebuie sa fie confortabile si materialele pieselor vestimentare sa fie de calitate, astfel ca tind spre stilul casual sau smart-casual uneori. 

Paleta cromatica pe care o sa o vedeti de acum incolo se rezuma la culori calde, pamantii (bej, maro, crem, bineinteles negru si alb) . 

Odata cu venirea toamnei, in colaborare cu Bonprix, va arat cele 3 piese atemporale si care se potrivesc oricarei tinute pe care mi le-am comandat: o pereche de jeans negri, o bluza de corp subtire neagra si o pereche de pantaloni eleganti tot negri. Majoritatea tinutelor mele sunt alcatuite din pantaloni si bluze in sezonul rece. 

Comanda pe Bonrpix am pus-o in luna septembrie pe cand imi imaginam eu ca mai pot purta tinute de vara si mi-am ales si o pereche de sandale superbe, cu talpa groasa, albe si fara toc. Toamna si-a intrat in drepturi si eu am fost nevoita sa trec la incaltari in ton cu vremea, insa vi le arat sa vedeti cat sunt de frumoase! Cu siguranta se vor incadra in toate tinutele mele de vara viitoare! 

Bonprix este in topul brandurilor mele preferate de haine si va recomand cu incredere sa va cumparati de la ei. Produsele ajung repede si daca ceva nu va este bun, returul se face cu usurinta. Ma pot baza pe timpul de livrare, atat pentru mine, cat si pentru a face un cadou cuiva drag. 

Sunt curioasa, daca voi ati gasit stilul care vi se potriveste? 

Va doresc o saptamana minunata! 

Cu drag, Anca.



You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe