Nostalgie si un nou Haul Bonprix

23 februarie

     Iata-ma din nou pe blog. Cateodata cand ma apuc de scris, ma devin nostalgica si imi amintesc de primele mele postari. Cata pregateala, cat curaj si cate emotii aveam cand mergeam sa fac pozele tinutelor si cand postam.

Mai scriu pe blog, pentru ca sunt printre putinii "bloggeri" care inca mai scriu. Ma bucur ca inca mai sunt cititori interesati. 

Astfel, astazi, va arat ce mi-am mai comandat de pe Bonprix. Nu ma aflu intr-o stare foarte buna fizica, as putea spune ca ma aflu in cel mai rau stadiu din toata viata mea, insa nici nu am rezolvarea acum pe moment. 

Mereu am avut atitudinea ca, daca nu esti o fata slaba, degeaba incerci tu sa te imbraci frumos, ca tot nu iti sta bine. Ei bine, la 30 de ani, dupa o gramada de cautari, pot spune ca mi-am gasit stilul care sa ma reprezinte si anume smart-casual. Pot spune ca am renuntat sa imi cumpar haine doar de dragul de a cerca sa vad cum imi sta. Selectez bine ce cumpar si aleg doar hainele care sunt sigura ca le voi purta. Am decis sa investesc mai mult in accesorii si rochii comode. Ma vad mereu imbracata in pantaloni, un tricou si o bluza; o astfel de tinuta iese in evidenta cand o accesorizezi frumos. 

De asemenea o rochie comoda, o voi purta mai degraba toata ziua decat una formala. Asa ca, am adaugat in garderoba mea doua piese vestimentare: fusta in carouri si rochia tricotata. 

Fusta imi vine perfect si am ales-o cu o marime mai mare decat de obicei (50), iar rochia am ales-o in marimea 48, insa cred ca la acest croi mi-ar fi stat mai bine cu un 46. Materialul ei e super moale si pufos. O voi purta cu drag si o voi integra cu usurinta in tinutele mele de zi cu zi. Ii adaug o pereche de bocanci, o geanta si un palton si sunt gata de plecare. 

Am mai comandat o pereche de bocanci, superbi de altfel, insa imi erau mici asa ca i-am returnat. 

Am ramas fidela brandului Bonprix, pentru ca este unul dintre putinele branduri la care mi-am gasit haine si accesorii mereu, indiferent de fluctuatiile majore de greutate pe care le-am avut de-a lungul timpului. ❤️

Acum ochesc colectia de primavara.

Sunt curioasa, cat de des va cumparati haine si ce bugeti investiti pe sezon de exemplu? 

You Might Also Like

1 comentarii

Subscribe