2022

16 ianuarie

La multi ani! Iată vin astăzi cu prima postare pe anul 2022. 

L-am inceput cu cateva evenimente neplăcute, insă sperăm că nu va fi asa tot anul, chiar dacă așa e zicala. 
Un lucru pozitiv si bun pe 2022 este că mi-am stabilit să vă arăt mai mult din garderoba mea și din ținutele pe care mi le alcătuiesc. Mă tot gândesc să-mi impovizez un mini studio foto acasă.
De când m-am întors la lucru, jonglez între birou și casă, ținutele de zi cu zi sunt ținute casual, foarte simple uneroi banale, insă fac eforturi pentru a-mi acorda puțin timp pentru mine, dimineața, înainte să plec spre birou. 

Astăzi vreau să vă arat câteva articole de pe Bonprix. Așa cum știți deja, este unul dintre brandurile mele preferate în materie de haine, mai ales plus size. Unu la mână, pentru că îmi găsesc mai mereu, mărimea, doi la mână, pentru că știu că primesc haine de calitate ce nu se strică după prima spălare, astfel investiția este de lungă durată. 

Tot uitându-mă și inspirându-ma de pe pinterest, am zis, hai să-mi comand și eu o pereche de pantaloni de piele, să-i am și eu ca piesă de rezistență la mine în garderoba. Mai apoi m-au lovit o mie de gânduri: cum că nu o să-mi stea bine, nu se potrivesc unei siluete plus size, etc... Până la urmă, i-am comandat si MI-AU PLACUT maxim! Culmea, îmi și stau tare bine și mă fac să mă simt sigură pe mine. 
Tot în comanda asta, am ales o fustă din mătase și o bluză neagra mai grosută tip hanorac.
Puloverul bej e tot de la Bonprix, insa dintr-o comandă anterioară. 
Mărimile pe care le-am ales sunt 48 la bluza și 50 la pantaloni și fustă. Mi s-ar fi potrivit si 48, însă după operația cezariană, am impresia că mă strânge orice și e un sentiment neplăcut, așa că mai bine mai larg decât mai strâmt. 
Calitatea lor este ca de obicei, una ridicată, piesele sunt impecabile. 
Returul se poate face cu ușurință în cazul în care ceva nu vă place sau nu vă stă bine. Eu am returnat recent, o geacă, superbă de altfel, dar care nu mi se potrivea și nu mă avantaja. Am ales să mi se returneze banii direct în contul meu Bonprix, astfel procedura să fie mai rapidă și să pot plasa o nouă comandă. Desigur, banuții se pot returna direct în contul bancar al vostru, dacă așa doriți. 

Cu ultimele produse cumpărate, am alcătuit cele două ținute de mai jos. Trebuie să recunosc că prima ținută o voi purta mai des, însă și când voi purta fusta, la un eveniment, îmi voi construi o ținută elegantă și de efect. 
Astept cu drag părerea voastră, cereri pentru anul 2022, sfaturi și de ce nu, și observații. 
Un An Nou Fericit și multă sănătate vă doresc!

Detalii articole comandate
Fusta cod 92433281
Pantaloni imitatie piele similari cod 91401081
Bluza cod 92181795
Pulover cod 90301881

You Might Also Like

1 comentarii

  1. Bună, Anca!
    Îmi place foarte mult ținuta cu pantalonii de piele. Îți stă foarte bine! In schimb cea cu fusta nu e pe gustul meu - nu îmi plac fustele deloc - deci nu îmi dau cu părerea. Îmi place mult puloverul.

    RăspundețiȘtergere

Subscribe