30

27 noiembrie

N-am mai scris de ceva timp pe blog, stiu, asa ca mi-am facut cateva poze cu hainele ce le-am achizitionat recent de pe Bonprix si m-am decis sa fac o postare mai personala azi. 

Am intitulat postarea aceasta 30. De ce 30? Pentru ca peste 3 zile implinesc 30 de ani. Urmatoarea intrebare ce toata lumea mi-o adreseaza e cum ma simt la 30 de ani? Cred ca pentru prima data cu toata sinceritatea, ma simt bine si in acelasi timp, nu simt nimic schimbat. Ma simt bine cu familia frumoasa, cu jobul pe care il am, cu mine. Ma simt bine si ii multumesc lui Dumnezeu ca suntem sanatosi, mai ales acum, in vremurile in care traim. 

Ce-mi doresc pe viitor? Imi doresc sa ma bucur si mai mult de viata. Si cand spun sa ma bucur de viata imi imaginez o cafea firbinte savurata pe o terasa la o cabana la munte toamna sau mancand ceva bun la cina, la malul marii si sunetele valurilor sa-mi fie muzica de fundal, toate alaturi de sotul meu si de baietelul meu. Vreau sa ma bucur mai mult, acordand si mai mult timp baietelului nostru si sa ii descopar lumea si pe Dumnezeu intr-un mod cat mai frumos. Mi-as dori sa calatoresc din nou. Mi-as dori sa ma rup de lumea din online, unde totul mi se pare deja mult prea fals. Mi-as dori sa-mi fac o casa intr-un loc linistit, sa scap de graba si furia orasului. Dar toate pas cu pas. La 3o sunt de 1 an mamica, de 3 sotie si de aproape 8 iubita de cel mai bun om din lume. Nemultumiri? Desigur ca exista si acestea, insa incerc sa le mai las si la o parte; oricum omul nu e multumit niciodata.

Imi imaginam acum cativa ani o petrecere fastuoasa de ziua mea, cu multa lume bucurandu-se alaturi de mine, insa acum, pot spune, ca putini oameni imi mai sunt alaturi si se bucura din suflet pentru mine. Cu siguranta voi petrece ziua aceasta alaturi de bebe si de Alex, acasa, cu o cana de cafea in mana si imbracata cat mai comod si multumind lui Dumnezeu pentru tot ce avem. 

Cat despre blog, probabil ca voi mai scrie din cand in cand, viata de mamica si de arhitect imi ocupa tot timpul. Sedintele foto bine pregatite de mai demult sunt acum defapt poze la minut intr-o zi in care iesim in parc sau in oras. Am inceput sa-mi defindesc un stil de a ma imbraca, in sfarsit, dupa atata timp de cautari. Simplu, smart-casual si culori neutre, acestea ma definesc pe deplin. Hainele trebuie sa ma faca sa ma simt comod si in largul meu. Asfel, in ultima comanda, mi-am luat de pe Bonprix o pereche de pantaloni negri cu dunga, un pulover pufos perfect pentru iarna, o rochie tricotata dintr-un material foarte moale si un set de curele pe care nu am apucat inca sa le port. Dupa cum stiti, sunt fidela magazinului lor cand e sa imi cumpar ceva, marimea pe care o port acum este 48 si hainele vin bine si sunt de calitate.  Vi le arat pe toate in pozele de mai jos si sper sa va placa si sa va inspire daca sunteti in cautare de ceva anume. 

Coduri produse pantaloni 94816195 / rochie 93144281 / pulover 94787681 / curele 93508781


You Might Also Like

1 comentarii

Subscribe