Smart casual - tinuta pentru birou

22 septembrie

BBine v-am gasit din nou pe blog. 

Astazi as vrea sa povestim putin despre cum ne imbracam la birou, sau la biroul de acasa? Cate dintre voi lucreaza de acasa? Odata cu pandemia multe lucruri s-au schimbat. 

Biroul nostru recent amenajat este in imediata vecinatate a casei asa ca am tendinta de a ma imbraca mult prea comod sau ca si acasa cand ma duc la lucru. 
Intr-adevar, sunt zile mai pline si mai stresante si zile mai linistite. Pentru zilele in care imi stabilesc intalniri mi-am propus sa acord o atentie mai aparte tinutelor. Trebuie sa fiu prezentabila insa in acelasi timp am nevoie sa ma simt comod. 

Nu, nu sunt in cea mai grozava forma dupa 10 luni de la nastere insa incep sa fac tot posibilul sa schimb asta. Mereu am dus o lupta grea in acest sens, cu urcusuri si coborasuri.  Intre grija pentru bebelus, job, sot si casa, rareori imi mai gasesc timp pentru mine. Insa cand ma uit in jur si vad atatea binecuvantari si bucurii in casa noastra ii multumesc inca o data lui Dumnezeu. In weekend mi-am rezervat o ora de plimbat, de reflectat si de zambit si tare bine mi-a prins. Si pentru ca aveam nevoie de o garderoba noua pentru munca la birou, va arat o noua tinuta bonprix 

Astfel, o prima tinuta din aceasta serie am alcatuit-o dintr-o pereche de blugi super elastici si confortabili, o camasa alba si un sacou bej, toate comandate de pe Bonprix. Mocasinii si geanta le-am asortat, ambele fiind negre si cu detalii aurii. 
Camasa alba ar fi trebuit sa o aleg cu un numar mai mare, asa ca daca doriti sa o cumparati va sfatuiesc sa alegeti cu una sau 2 marimi mai mare daca vreti sa fie mai larguta si nu foarte pe corp. Sacoul bej e dintr-un material calitativ, se calca usor si se potriveste multor tinute. Poate fi combinat cu piese vestimentare negre, maro, bej, alb. Ma vad purtandu-l toamna asta si cu o rochita neagra si o pereche de ghete cu siret.

Cod produse: Blugi 915789, camasa 965953, sacou 935657






You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe