Rochite de vara si pregatiri pentru concediu cu Bonprix

26 iulie



Ati fost in vacanta de vara sau acum va pregatiti sa mergeti? Noi am decis sa rezervam pentru luna lui August un sejur la mare si anul acesta vine si bebe cu noi, bineinteles. Ma incearca o gramada de emotii despre cum va fi cu un bebe mic in concediu. Pana una alta, m-am pregatit si eu din timp si mi-am comandat doua rochii si o pereche de balerini de pe Bonprix

Am zis sa imi iau inima in dinti si sa imi aleg ceva colorat, de vara, o rochie sa ma binedispuna cand o imbrac. 
Zis si facut, am ales aceasta superba rochie in nuante de turcoise si auriu. Pentru a-i oferi un touch mai elegant, am ales sa o port cu o pereche de sandalute cu toc si o gentuta maro. Materialul e un material foarte usor, vaporos, de vara, flu-flu. Abia astept sa o port intr-o seara, la mare, la o plimbare pe faleza, sau la cina. 

Ce-a de-a doua rochita comandata, este una alba, cu volanase romantice. Este realizata dintr-un material elastic si putin mai grosut. 
Poate fi incadrata atat intr-o tinuta casual, cat si intr-una eleganta. Am fost foarte incantata de ea pentru ca nu este transparenta si pentru ca, zic eu, ma avantajeaza. 

Balerinii aurii cu funda mi-au placut din prima. Am comandat marimea 40, insa imi sunt putin mici. V-as sfatui sa comandati un numar mai mare. Pot fi purtati la orice, fusta, pantaloni, rochite, blugi. Mai multe modele si culori gasiti la sectiunea de incaltaminte

Am mai ochit cateva rochite de vara pe care le-am gasit la reducere si ma gandesc sa mai plasez o comanda, pentru ca, dupa cum stiti, au produse de calitate si la un pret foarte bun si mai ales, au si marimea mea. :) 

Astept sa imi spuneti cum a fost in vacanta sau, daca urmeaza sa plecati, cum va pregatiti si cate bagaje luati cu voi? 

You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe