Colectia mea de genti

08 iunie

Hello, hello

Astazi am pregatit pentru voi o postare mai personala, o postare despre colectia mea de genti si preferintele mele in materie de posete si genti. 

De-a lungul timpului, eram fixata pe ideea ca trebuie sa am multe, multe genti intr-o multitudine de culori si modele. De fiecare data cand urmaream persoanele din lista mea care se ocupau cu prezentari de moda si produse de fashion, vedeam o geanta diferita, pentru care faceam obsesie si avem si eu nevoie de ea. 

Ei bine, dupa ce am ajuns sa am mai multe posete si sa vad ca nu le port si nu le integrez in toate tinutele mele asa cum mi-as fi dorit, pentru ca din viteza si din obisnuinta, sunt adepta purtarii unei singure genti atunci cand merg la serviciu, am decis sa imi fac stocul de maxim 5 genti, in care sa investesc in calitate si design. 

Pentru mine, modelul perfect de geanta este acela in care geanta este incapatoare, are neaparat fermoar sau sistem de inchidere (pentru ca altfel, daca cumva o scap, toate lucrurile imi "zboara" din ea), sa fie neagra sau tonuri pamantii de maro,bej si nude si neaparat sa aiba lant. Cred ca am dezvoltat o obsesie pentru gentile cu lant. 

De asemenea, am concluzionat ca pe timp de vara-toamna port genti mai micute sau medii, pe cand iarna port genti mai mari. Sa fie oare din cauza ca iarna avem mai multe de purtat cu noi? Vi se intampla si voua, sau doar mie? 

Momentan am 3 genti din piele naturala pe care le port sezonul acesta (si nu numai pentru ca acestea se potrivesc oricarui sezon), doua dintre ele sunt de la bandul Manier si sunt negre si cu lant auriu. Imi plac detaliile aurii, personal fiind adepta bijuteriilor din aur galben sau aurii, astfel ca incerc sa asortez detaliile gentii cu accesoriile pe care le port. 

Cand vine vorba de culori, aleg sigur negru, bej, nude,maro sau invoire. De ce? Pentru ca orice tinuta as avea, o geanta in nuanta aceasta s-ar potrivi. Astfel ca, pentru diversitate, aleg texturi si imprimeuri diferite. Ultima cumparata e cea cu imprimeu de crocodil. Au pe site nenumarate modele de gentute si plicuri crocodil. Chiar daca sunt genul de persoana care isi alege tinuta mai intai si apoi accesoriile, gentile pe care le detin si care mi le voi cumpara in continuare, sunt piese statement, piese care atrag privirea si care sunt din materiale calitative precum pielea naturala.

Daca asortez gentile cu pantofii? Da si nu, e raspunsul meu. De obicei port pantofi sport albi sau negri aproape in fiecare zi, chiar daca in lumea mea ideala as purta pantofi stiletto cu toc. In acest articol am abordat mai pe larg acest subiect. 

Ca sfat, investiți în produse de calitate, produse ce le puteți integra în minim 3-4 ținute. Am ajuns la concluzia că mai bine îmi achiziționez mai puține accesorii, însă de calitate și un model timeless, decât să alerg după moda fast fashion ce se schimbă odată la câteva luni...

Pe site-ul  Manier.ro se desfasoara acum o campanie de reduceri si multe articole superbe au un pret super accesibil acum. Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 200 de lei. Mai este important de stiut că, termenul de livrare este de 24 de ore lucrătoare din momentul confirmării comenzii și că, pentru comenzile realizate în weekend și în zilele de sărbătoare legală, expedierea se va face în prima zi lucrătoare. Dacă produsul comandat nu vă îndeplinește așteptările, îl puteți returna completând formularul de retur de pe site și puteți alege altceva. Plata se poate face ramburs, cu cardul sau prin paypal ceea ce mie personal mi se pare un plus. Puține site-uri de la noi acceptă plata cu paypal. Aveți de ales între o multitudine de modele, de la genți pe umăr sau de mână și rucsacuri de damă, până la serviete și portmonee pentru bărbați. De asemenea, cei de la Manier mai au pe site și o gamă de cosmetice pentru îngrijirea tenului, părului, corpului și pentru îngrijirea bebelușilor, produse de care sunt interesată și mă tentează să le încerc.

Sper ca postarea de astazi sa va fie utila si pe placul vostru. Astept, ca de obicei, sugestii sau comentarii cu privire la temele de care ati fi interesate sa discutam pe blog. 








You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe