Rochii inflorate de vara

24 mai

E iz de vară, iz de vacanță, parcă-mi miroase a mare, dar mai avem puțin de așteptat până la concediu. Ce pot să fac e să mă pregătesc de acum, nu-i așa? Ei bine, mi-am dat comandă de la Bonprix de o rochie înflorată, un sacou și un costum de baie. Mi-am propus să-mi fac curaj să port și eu piese vestimentare cu imprimeu. 

Rochiile cu imprimeu floral a fost și va fi mereu la modă. O mare atenție trebuie acordată mărimii florilor de pe imprimeu raportat la silueta pe care va sta rochia altfel, pentru ca să ne subțieze dacă ne încadrăm într-o mărime plus size. Mărimea comandată a fost un 48, e puțin lărguță, însă îmi place așa, mai lejeră. Bineînteles am ales una neagră din nou, pentru că mai am de lucru până îmi fac curaj să îmi comand culori deschise, însă imprimeul drăguț l-am asortat cu geanta. 

De asemenea, mi-am comandat, pentru că mi-am tot dorit eu de mult, un sacou din in. Ce pot sa spun e că îmi place super mult, chiar dacă am puține dubii dacă acest croi mă avantajează sau mă dezavantajează. Sunt sigură că o pereche de jeans albi și un tricou l-ar pune în valoare mai mult și ținuta ar fi wow. Promit să vi-l arăt și într-o astfel de ținută. Aceeași mărime, 48, am comandat-o și pentru sacou și mi-a venit foarte bine. 

Costumul de baie cel ales de mine este din două piese, modelator, minimizer la sutien și îl găsiți aici. Tot ce pot să spun este că e superbisim!!! Niciodată nu am avut un costum de baie care să se așeze așa frumos pe mine. Am luat o mărime mai mare pentru că este dintr-un material modelator și nu am vrut sa mă strângă foarte tare și bine am făcut. Mai plănuiesc să îmi comand unul întreg. 

Ținuta de astăzi am purtat-o la o "escapadă" la o terasă cu soțiorul meu drag, în oraș să savurăm un frappe. Desigur poate fi purtată și cu o pereche de sandale cu toc pentru o notă mai elegantă. Materialul e foarte lejer și comod, astfel că o voi purta și când voi merge cu bebe la plimbare sau prin oraș pentru că-mi oferă mobilitate și flexibilitate, nu mă strânge și mă pot simți în voie. 

În încheiere mă reîntorc la gândul vacanței de vară și la sunetul valurilor ce se sparg la țărm. O zi superbă vă doresc!

Produsele comandate le găsiți căutându-le pe site după codurile de mai jos

Rochie 94551695 / Sacou 92655595 / Costum baie 96022495

You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe