Alegerea genții în funcție de ținută sau invers?

27 aprilie

 V-am tot povestit de-a lungul timpului pe blog despre genți și cât de importante sunt accesoriile pentru mine atunci când îmi aleg o ținută. Astăzi doresc să vă prezint câteva păreri despre noua geantă achiziționată de pe Manier.ro și doresc să dezbatem următoarea dilemă: Geanta se alege în funcție de ținută sau ținuta în funcție de geantă și accesorii?

Experienta mea cu gentile de pe Manier.ro

Din categoria genti dama negre, mi-am ales-o pe aceasta: o geantă neagră din piele naturală, elegantă, cu imprimeu crocodil și lanț și detalii aurii finisate superb. Ca dimensiuni măsoară 27 x17 cm și e numai bună pentru a fi purtată zilnic sau în vacanțe. Aveam nevoie în garderoba mea, de o gentuță mică și cochetă, dar în același timp destul de încăpătoare pentru a o lua cu mine când plecăm în vacanță cu avionul (O, ce dor îmi e de vacanțele în străinătate!) sau pentru a o purta zi de zi.

Un alt aspect important este că geanta e foarte ușoară și lanțul ce alcătuiește bareta de asemenea, și îmi este foarte comod să o port în fiecare zi. Ca și compartimentare interioară, geanta e alcătuită dintr-un compartiment mare și unul mic lateral la interior ce se închid cu capsă metalică magnetică și încă un buzunărel exterior ce se închide cu fermoar. 

Geanta poate fi purtată în 3 moduri, pe umăr cu lanțul lung sau scurt în 2 și tip poștaș datorită lanțului care este destul de lung. Multe genți pe care le dețin au lanțul prea scurt pentru mine, însă acesta e perfect. Modelul ales de mine îl găsiți aici.

Geanta se alege în funcție de ținută sau ținuta în funcție de geantă și accesorii?

Personal, de cele mai multe ori, îmi aleg mai întâi accesoriile ce doresc să le port și mai apoi ținuta.        De ce? Pentru că mereu mă bazez pe genți, accesorii și încălțăminte ca fiind piese statement într-o ținută și pentru că am foarte multe haine basic și în culori neutre sau nuanțe pământii. 

În câte moduri pot purta o geantă neagră și la ce tip de ținute pot să o asortez?

Geanta neagră se potrivește oricărei ținute și lucrul acesta nu se va schimba niciodată. O poți asorta sau nu cu pantofii și o poți purta în orice anotimp. Iată mai jos 3 exemple de ținute în care puteți purta această superbisimă geantă. 

1.Ținuta casual 

Am ales sa port gentuta cu o pereche de jeansi cu talie inalta (care apropo, au intrat pe mine din nou după nastere, hihi), pantofi sport și o bluză în nuanța camel. Mă văd purtând această ținută la o plimbare în parc sau la o ieșire în oraș la o terasă. 

2. Ținuta smart casual 

Aceeași pereche de blugi albi de data aceasta i-am combinat cu un pulover bej, superb, cu aplicații din mărgele și cu o pereche de pantofi stiletto nude. Aș purta această ținută la aniversarea unei prietene de exemplu. 

3. Ținuta elegantă - all black

Ținuta all black, de data aceasta, am alcătuit-o dintr-o rochie până la genunchi, perechea mea preferată de pantofi stiletto nude și bineînțeles geanta neagră comandată de pe Manier.ro

Acestea ar fi doar trei idei, însă lista cu posibilele combinații este mult mai lungă. 

Se mai asortează geanta cu pantofii?

Ei bine, acesta este un subiect controversat și mult discutat. De obicei, personal, eu nu asortez pantofii cu gențile, fiind adepta pantofilor sport albi sau pantofilor cu toc nude sau bej. În funcție de ținuta aleasă, cred ca o pereche de loafers negri sau stiletto negri se potrivesc perfect cu geanta neagra. 

Ce culori se poarta la genti?

Mereu am fost de părere că nu contează ce se poartă sau nu, atâta timp cât mie îmi place și îmi stă bine. Pentru alegerea unei genți, mereu prefer alb, negru sau nuante de nude, maro și bej. Însă sunt la modă și se pot construi ținute reușite și cu o geantă bleumarin sau roșie. 

De ce să aleg o geantă din piele naturală?

- Pentru că se va păstra mult mai bine în timp și va arăta mereu ca și când acum ai cumpărat-o. 

- Pentru că produsul este de o calitate superioară și acest lucru se vede în momentul purtării și oferă ținutei un mare plus. 

- Pentru că investesc banii într-un singur accesoriu ce se potrivește mai multor ținute și astfel economisesc banuti

- Pentru că în general, detaliile și modelul sunt mai atent lucrate comparativ cu o geantă din material textil sau din piele ecologică

Că tot vine Paștele și e vremea cadourilor, pe site-ul celor de la Manier.ro aveti o reducere de -10% folosind codul PASTE la orice comanda. Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 200 de lei. Mai este important de stiut că, termenul de livrare este de 24 de ore lucrătoare din momentul confirmării comenzii și că, pentru comenzile realizate în weekend și în zilele de sărbătoare legală, expedierea se va face în prima zi lucrătoare. Dacă produsul comandat nu vă îndeplinește așteptările, îl puteți returna completând formularul de retur de pe site și puteți alege altceva. Plata se poate face ramburs, cu cardul sau prin paypal ceea ce mie personal mi se pare un plus. Puține site-uri de la noi acceptă plata cu paypal.

Aveți de ales între o multitudine de modele, de la genți pe umăr sau de mână și rucsacuri de damă, până la serviete și portmonee pentru bărbați. De asemenea, cei de la Manier mai au pe site și o gamă de cosmetice pentru îngrijirea tenului, părului, corpului și pentru îngrijirea bebelușilor, produse de care sunt interesată și mă tentează să le încerc. 

Așa că, încă mai este timp să dati comandă de un cadou superb pentru mama, sora sau prietena voastră. Și pentru că există și articole de bărbați, de ce să nu facem un cadou pentru soț, iubit sau pentru tată? 

Orice alte întrebări sau neclarități legate de comanda de pe acest site mi le puteți adresa în comentarii, iar eu voi face tot posibilul pentru a vi le lămuri. 

Profit și vă transmit multă sănătate, bucurii și fericire cu ocazia sărbătorilor Pascale. 




You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe