Jacheta in carouri

01 aprilie

Mereu mi-am dorit o jachetă în carouri, însă totdeauna m-am ferit de culori deschise și imprimeuri. 

Așa că am zis că acum e timpul să experimentez materiale, imprimeuri, modele noi de haine, pentru a vedea dacă îmi vin bine sau nu. 

În colaborare cu cei de la Bonprix, va prezint ținuta de azi. Un outfit pe care îl port la cumpărături și la plimbare cu copilul. De când a venit pandemia, trebuie să recunosc că rareori mai acord atâta atenție ținutelor mele atunci când ies din casă... Oare mai are cineva sentimentul ăsta, sau doar eu? 
Duminică a fost ziua de ieșit din casă, un moment de respiro doar pentru mine si pentru soț. M-am pregătit și ne-am pus pe pozat. Rapid.

Jacheta în carouri pe care mi-am ales-o de pe Bonprix, am comandat-o în mărimea 46, deși ar fi mers un număr mai mic. Pantalonii bej sunt dintr-un material moale, cumva de jeans, puțin elastici și nu am greșit când am ales mărimea 48. Mereu pantalonii mi-i cumpăr cu o mărime mai mare decât bluzele. Amândouă produse comandate au fost pe placul meu, cu toate că mi-am imaginat jacheta dintr-un material cu mai multă structură. Găsiți la ei pe site o mulțime de modele pentru sezonul de primăvară și nu numai. 

La bocanci, am renunțat zilele astea, că a venit căldura dintr-o dată, însă pe aceștia i-am purtat toată iarna, au fost preferații mei, iar geanta deja o știți pentru că mereu o port la aproape toate ținutele. 

Cu ocazia asta, aș fi curioasă să îmi spuneți ce material ați mai vrea sa vedeți pe blog și pe rețelele de 
socializare? 

You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe