Rochia cu buline si zambete de primavara

07 martie

Primavara isi intra incet, incet in drepturi, iar eu, am iesit weekendul asta 2 ore sa iau pulsul orasului.

M-am pregatit fain, frumos si mi-am luat pe mine rochita cu buline albe de la Bonprix, ghetele mele comode si paltonul calduros. Sotul imi zice sa iau si palaria aia care o tin in dulap si nu o port niciodata si care imi sta tare bine. Ei bine, ma conformez. 

Odata cu venirea primaverii, mi-am comandat cateva lucrusoare faine de imbracat si accesorii, pe care urmeaza sa vi le arat in urmatoarele postari. Mi-am propus sa realizez o postare pe saptamana, nu stiu daca si reusesc, insa imi doresc. 

Nimic nu mai e la fel de cand a venit bebe mic si toata atentia mea e asupra lui si asupra casei, dar sambata, de obicei, imi fac putin timp pentru mine, ma aranjez si ma machiez putin. Ma face sa ma simt mai bine. :)

Dupa cum spuneam, rochita pe care o port in tinuta de azi, este comandata de pe siteul Bonprix.ro si am ales marimea 46. Cred ca mi-ar fi venit mai bine un 48, dar speram ca pana la vara mai dam din kilogramele multe, acumulate dupa sarcina. Materialul e unul foarte vaporos, volanele ofera feminitate si eleganta si rochia e perfecta pentru orice anotimp in functie de modul in care o porti. Gasiti pe site o gramada de rochii de primavara pe care le puteti combina in multe tinute. 

Chiar daca urmeaza 14 zile de carantina si voi iesi cu bebele doar in curte la aer, astept sa vina si zile mai bune si mai fericite. Pana atunci, aveti grija de voi, purtati masca si faceti tot posibilul pentru a va proteja si a ramane sanatosi. Doamne ajuta! Va pup. 


You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe