Manier - genti de dama din piele

19 ianuarie



Despre cat de frumoase sunt gentile de dama Manier, v-am mai povestit in articolele anterioare. 

Astazi va spun mai multe despre acest brand si ce parere am despre el. 
Manier activeaza inca din 2014 si ne pune la dispozitie prin intermediul site-ului online, o gama larga de produse din piele naturala, cum ar fi: genti de femei si barbati, curele, serviete, portofele si o colectie de umbrele. Tot aici gasim si o ramura de cosmetice importate din Olanda, pe care ma gandesc sa le testez curand. 

Calitatea gentilor este ireprosabila si modelele puse la dispozitie sunt actuale si se incadreaza in tiparele de fashion de anul acesta. Livrarea se face cu rapiditate, este gratuita pentru comenzi mai mari de 200 de lei, iar daca produsul comandat nu va indeplineste dorintele, il puteti returna completand formularul de retur de pe site si va puteti alege altceva. 
Plata se poate face atat cu cardul, ramburs sau prin paypal, ceea ce este un plus. 

In aceasta perioada, cei de la Manier, deruleaza campania de reduceri winter sale si puteti sa profitati de discount-uri mari pentru o gramada de produse.
In selectia din aceasta postare, am ales sa va prezint genti in culori deschise, care pot fi purtate in orice anotimp. Urmatoarea geanta pe care mi-o voi lua, sigur va fi o nuanta de crem sau nude.

Totodata, daca vreti sa vedeti care sunt ultimele trenduri in materie de modele si culori, cum sa integrati un anumit model de geanta la o tinuta, puteti accesa blogul Manier 
Pe mine de exemplu, m-au atras articolele lor despre Gentile care nu trebuie sa iti lipseasca dupa varsta de 30 de ani (cu pasi repezi ma apropii si eu) si cel care ne spune daca Se mai asorteaza gentile cu pantofii?

Despre dorintele din 2021, ce parere am? Ei bine, sper ca acest an sa fie un an mai bun, un an in care sa ies mai mult, sa ma apuc sa port tinutele ce-mi plac si sa vi le arat pe blog. Va voi prezenta in continuare doar produse ale caror branduri ma reprezinta si in care am incredere. 

Despre geanta pe care mi-am comandat-o eu de la ei, puteti vedea un review complet aiciiar mai jos va las o selectie de genti potrivite pentru anul 2021 sezonul primavara-vara si nu numai.

Click pentru mai multe modele de Genti dama Manier








You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe