Bonprix it's me 2021

02 ianuarie

L La multi ani, 2021! 

Incep prin a va ura un An Nou Fericit, mai bun, mai bland, plin de sanatate si bucurii! 

Aproape ca au trecut sarbatorile si pot sa spun ca anul acesta a fost extrem de diferit pentru ca am fost 3. Imi dedic tot timpul bebelusului si nu mai simt notiunea timpului. Odata e dimineata, odata e seara... 

Am pregatit postarea aceasta in cazul in care doriti sa profitati de reducerile de Bonprix. Mereu dupa Craciun si Anul Nou, dar nu numai, au o gramada de promotii. 

In ultima comanda de la ei, mi-am ales 3 piese si anume, un palton superb si un compleu din lana din 2 piese. Paltonul este marimea 46 si imi vine putin cam mic, insa sper sa mai slabesc putin. (E bine totusi ca am revenit de la marimea 50 cat am avut cand am fost insarcinata, la marimea 46 in doar o luna jumatate. Materialul este de calitate, nu este foarte gros si e potrivit pentru primavara/toamna as spune eu. Imi place foarte mult modelul lui si cred ca ma avantajeaza fiind putin cambrat. 

Compleul bej alcatuit din fusta si pulover mi-a placut de cand l-am vazut prima data pe site. Cu toate ca sunt din acelasi material, puloverul e mult mai gros decat fusta si are o structura mai rigida. Mi-ar fi placut totusi sa fie ambele la fel. Nu m-as vi vazut purtand o astfel de tinuta, insa am avut curaj, am incercat, iar acum imi place tare mult. E perfecta pentru zilele friguroase de iarna si in acelasi timp arat chic. :) Marimea compleului a este 44-46 si mi s-a potrivit la fix. 

Sunt curioasa ce cadouri ati primit de Craciun si daca va ganditi sa profitati de reducerile din Ianuarie. 

Detalii tinuta 1: 
Compleu bej Bonprix / Geaca Zara / Geanta Diamanti.ro / Bocanci Pourfemme.ro / Ciorapi C&A

Detalii tinuta 2:
Palton Bonprix / Pantaloni C&A / Bluza About you - Gina Tricot / Geanta Manier.ro


You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe