Garderoba noua de toamna - Bonprix

10 noiembrie

Asteptandu-l pe bebe, mi-am propus sa ma innoiesc, astfel ca, am comandat cateva lucrusoare de pe Bonprix si astazi, in colaborare cu ei, va arat ce mi-am ales. M-am decis ca de acum inainte, sa-mi cumpar mai putine lucruri, insa de o calitate mai buna, pentru ca am dulapul plin cu haine si accesorii ce nu le port sau le-am purtat doar o data...

Imi tot doream cateva bluze frumoase si lejere, pentru ca se anunta o perioada in care voi sta numai in casa  cu bebe :). Fiind in ultima luna de sarcina, sincer, nici nu am stiut ce marime sa-mi aleg. Cele doua bluze si puloverul le-am ales marimea 48 si sunt bune, poate putin cam largi si acum. As fi comandat marimea 50 sau 52 la cum mi se parea mie ca ar fi trebuit... [Trebuie sa recunosc ca mi-e cam greu sa va arat poze din luna a 9-a de sarcina :D, mai ales cand ma gandesc ca, acum cativa ani, eram la jumatatea kilogramelor de acum, insa aceasta e realitatea.] 

De pe site-ul celor de la Bonprix, mereu mi s-au potrivit hainele cu o marime mai mica decat marimea universala din magazinele din mall. Am ales culori pamantii, sa-mi aduca aminte de toamna si care sa ma binedispuna (eu purtand negru mai tot timpul, am zis ca e nevoie de o schimbare).

Materialele sunt tare placute la atingere, sunt de calitate, nu zgarie si se comporta bine la spalat. Pretul bluzelor a fost in jur de 85 de lei, respectiv puloverul pufos a fost 100 lei, un pret foarte bun si corect as spune eu pentru calitatea inalta primita!

Am articole de cativa ani buni de la ei, care au ramas aproape la fel ca si cand le-am cumparat desi le-am spalat si purtat de o gramada de ori. Asta da afacere!

Nu m-am putut abtine si mi-am luat si o pereche de botine cu siret din imitatie de piele cu putin toc. Abia astept sa le port! <3 Marimea e 39 si se potrivesc perfect, culoarea este deosebita si au costat doar 70 de lei. Le vad fie intr-o tinuta cu o pereche de blugi negri, fie cu o rochita vaporoasa si un palton maro. 

In incheiere, va invit ca, in aceste vremuri mai grele pentru toata lumea, sa va cumparati articolele de care chiar aveti nevoie, investind intr-o calitate superioara si nefacand risipa. 

In speranta ca articolul a fost pe placul vostru, o toamna minunata va doresc! 


You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe