Genti de dama din piele naturala de pe Manier.ro

23 noiembrie


De mult îmi doream o geantă de piele neagră, versatilă și bineînteles cu lanț, așa că, în urma unei colaborări frumoase cu cei de la Manier.ro (un site de genți din piele naturală și accesorii), vă arăt astăzi, geanta pe care mi-am ales-o. 

Eram prima zi la spital, după ce l-am născut pe puiutul nostru Elias, când, a venit coletul. Mi-am rugat soțul să deschida coletul și să-mi arate cum e. Prima lui reacție a fost: Anca, nu ai mai avut niciodată o geantă așa frumoasă! M-am bucurat mult. Luni, când am ajuns acasă, l-am rugat să mi-o arate. 
WOW, a fost și pentru mine. Niciodată nu mai avusem o astfel de geantă. 

Detaliile aurii sunt superbe și lanțul de foarte bună calitate. Geanta e din piele naturală și are un finish superb. Înăuntru are 3 compartimente mari, dintre care unul cu fermoar și un compartiment mic, pe lateral, tot cu fermoar. Are o structură ușor rigidă, este prevăzută cu sistem metalic de închidere prin răsucire și este produsă în Italia. 
Am rămas impresionată de dimensiunile ei. Adevărul e că nu mi-am dat seama de dimensiuni de dinainte și mi-o imaginam mult mai mică, dar m-am bucurat să văd că e mai mare și că e atât de încăpătoare. Dimensiunile ei sunt de 33cm x 10 cm x 22 cm și are o greutate de aprox 900 de grame.

Modelul pe care l-am ales, e un model clasic ce se potrivește efectiv oricărei ținute. Fie că o voi purta într-o ținută elegantă, fie într-una smart casual, se va potrivi perfect. 
Prețul la care a fost atunci când am luat-o a fost de 340 de lei, însă zilele acestea se desfășoară promoții și o puteți găsi la 295 de lei. Pentru o asemenea calitate, credeti-mă pe cuvânt, că își merită toți banii. Este de o calitate impresionantă și arată ca o geantă de câteva sute bune de euro! (Când mă gândesc că tot îmi luam genti din comerț cu 100-200 de lei și după câteva luni nu mai erau bune de nimic sau nu îmi mai plăceau...) 

Ca sfat, investiți în produse de calitate, produse ce le puteți integra în minim 3-4 ținute. Am ajuns la concluzia că mai bine îmi achiziționez mai puține accesorii, însă de calitate și un model timeless, decât să alerg după moda fast fashion ce se schimbă odată la câteva luni...

Vă las mai jos, un top 5 de genti piele dama preferate de la ei de pe site. Oare care să fie următoarea pe care mi-o achiziționez?






Click pe poză pentru a ajunge direct pe link-ul genții






You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe