Cadouri de Craciun

08 decembrie


Pentru că ne apropiem cu pași repezi de frumoasele sărbători de iarnă și stiu că Moșul se inspiră de pe internet, am decis să vă fac o listă de inspirație cu câteva produse pe care le recomand cu drag și care pot fi oferte cadou de Crăciun.

1. Produse de skincare 
 Dintre produsele de îngrijire a pielii vă pot recomanda două cu încredere și anume
     - spray-ul facial de la Mario Badescu cu aloe, ierburi și apă de trandafiri. Eu îl folosesc de ceva timp și sunt foarte mulțumită de el. Oferă hidratare și miroase tare frumos a trandafiri. Il gasiti în Douglas la prețul de 49 de lei - link direct - aici 


     - Spuma de curățare de la Missha este ultimul produs de curățare pe care l-am testat și îmi place foarte mult. Nu usucă tenul, îl hidratează și îl lasă foarte curățat. O folosesc atât dimineața, cât și seara. Are un preț foarte bun și anume tot 49 de lei și îl găsiți aici. Toată gama Missha o găsiți în magazinele Douglas.



2. Produse de machiaj
    La produsele de machiaj aș avea atât de multe recomandări de făcut, însă mă voi limita la câteva produse. Cred că pe primul și pe primul loc aș pune un fon de ten și o mascara. Și anume, tadam!!!
 Double Wear de la Estee Lauder și mascara de la Eisenberg care e preferata mea de când am încercat-o. Este un rimel foarte bun pentru ochii mei sensibili, nu se întinde și oferă volum maxim genelor mici. Prețul acestor două produse este un pic mai mare însă merită fiecare bănuț! Și ar trebui urmărite ofertele de sărbători pentru a profita de ele.
  Fondul de ten - 223 lei - aici   nuanța mea este 1N2 Ecru
  Mascara - 165 lei -  aici 



  Paleta de contouring de la Kevyn Acoin
  Nuantele sunt superbe, atât cele de contouring, cât și cele de blush. Nu veți da greș dacă o veți achiziționa.  E wow.  Prețul ei e de 263 de lei și o găsiți aici.
                                 
                                         

  Rujurile nude sunt preferatele mele. În funcție de buget puteți opta pentru unul dintre cele de mai jos. De asemenea puteți alege să faceți cadou un ruj roșu dacă știți ca acea persoană poartă de obicei ruj roșu, altfel riscați să cumpărați un produs care va fi abandonat într-un sertar...


De asemenea paletele de machiaj pentru ochi sunt o idee super bună când vine vorba de cadouri. Iată mai jos câteva idei.
            

3. Un parfum
Dacă cunoașteți gusturile celei căreia îi cumpărați cadoul, puteți alege unul dintre cele de mai jos.
Personal, nu mai pot să folosesc parfumuri, doar ape parfumate de corp sau loțiuni de corp ce nu miros atât de intens, însă dacă aș putea folosi aș alege unul dintre cele de mai jos.


Vă doresc spor la cumpărături. 
Vă aștept pe pagina de facebook www.facebook.com/ancafratila
și instagram @ancafratilablog

You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe