Cofetaria Dolcesa din Timisoara - candybar si tort de nunta

22 noiembrie

Pentru că primul articol despre produsele din Cofetăria Dolcesa a avut super mare succes, vin cu cea de-a doua postare. Ca tot e sezonul in care viitoarele mirese se pregatesc din timp pentru marele eveniment, as dori sa le vin in sprijin cu recomandare pe partea de prajitură.
O seară rece de iarnă cred și o plimbare prin Unirii ne fac să intrăm pentru prima dată în cofetăria lor. Am gustat prăjiturile și oau, aveau ceva diferit, aveau ceva special. Ne pregăteam și noi de nuntă pe atunci așa că ne-au rămas în minte.
Căutând cofetării pentru candybar-ul și tortul de nunta, Alex spune să mergem la Dolcesa să ne facă o ofertă. Trebuie să recunosc că eram puțin reticentă, însă am zis bine. A fost cea mai buna alegere din variantele pe care le aveam. Am avut o prăjitură foarte bună la nuntă și tortul a fost minunat, exact așa cum mi-am dorit. Candybar-ul a fost alcătuit după preferințele noastre. Prețul obținut a fost excelent, ce îți poți dori mai mult? Prăjituri delicioase și preț bun? Ai zice că nu se poate, însă ba da, se poate! Toată lumea a fost mulțumită și noi am fost și mai mulțumiți.
Nu știu ce aș putea să mai scriu, însă fotografiile spun tot!
Dacă nu sunteți convinși, atunci vă las mai jos poze făcute Foto Lau (click pentru ajunge pe profilul lui) fotograful care a surprins toate momentele superbe ale nunții noastre.




You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe