Noutati de la Bonprix

22 februarie

 


  E o frumoasa zi de sambata. Soarele intra pe fereastra si imi mangaie chipul, în timp ce eu stau și scriu postarea asta.
     Am noutăți de la Bonprix așa că am zis să împart cu voi părerea mea despre produsele comandate.
Am adăugat în coș, o bluză, o pereche de pantofi sport - sau adidași, cum mai spune noi - și  o pereche de blugi. Blugii i-am comandat mărimea 48 și cred sincer că sunt cu vreo 3 mărimi mai mari decât aveam nevoie. I-am returnat și voi comanda altceva în locul lor. Materialul lor, însă, era foarte fain!
     Cu toate că în facultate purtam numai negru, am remarcat ca nu mai aveam nicio bluză simplă, neagră în dulap. Cea pe care mi-am ales-o de la Bonprix, are un material foarte calitativ și se simte bine la piele. Mărimea comandată a fost un 44/46, care vine cam strâmt. Bluza neagră, poate fi purtată în orice ținută: cu blugi, cu fustă, la o ținută sport sau la una elegantă.
     De pantofii sport am fost, sincer, cea mai mulțumită: talpa este foarte moale și pe lângă faptul că sunt frumoși, sunt și foarte comozi. Extrem de comozi! Am luat mărimea 39 și s-au potrivit perfect, eu purtâng acest număr în mod normal.
     Ținuta de mai sus am purtat-o în mini-excursia ce am făcut-o săptămâna trecută la cetatea Soimoș. Sper să vă placă și să vă inspire.
Weekend minunat!

Link-uri utile:
1. Bluze Bonprix (click)
2. Incaltaminte Bonprix (click)
3. Femei pantaloni din denim  (click)


You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe