4 tinute plus size cu Bonprix

10 noiembrie

Abia am așteptat să revin pe blog. Mi-e dor sincer de perioada din facultate când scriam pe blog săptămânal. Acum toti suntem mai mult pe facebook sau instagram, însă nu îmi pierd speranța și știu că fetele ce mă urmăresc, verifică și pagina de blog.
Postarea de astăzi e despre cum putem alege piese bazice în garderoba noastră și cum putem crea mai multe ținute cu puține piese.
De-a lungul timpului mi-am tot cumpărat haine, însă aveam mereu impresia că nu am cu ce să le port sau cum să le integrez și să le combin într-o ținută.
În ultima comandă Bonprix, mi-am luat un tricou alb, o fustă de blugi, neagră cu nasturi, o pereche de pantaloni și o bluză cu imprimeu de șarpe.
Am mixat aceste piese și au ieșit 4 ținute. Am schimbat accesoriile și am reușit să creez diferite look-uri, de la smart-casual până spre elegant.
Am mai vorbit de-a lungul timpului de produsele Bonprix și știți bine că am o părere super bună despre ele. Sunt de calitate, găsesc îmbrăcăminte pentru orice ocazie sau stil, prețul este super bun și vin repede. Și cel mai important, au și mărimi mari. Pe parcursul anilor, corpul meu s-a schimbat foarte mult, ajungând de la multe kilograme la puține și din nou invers... E greu să percepi și să accepți schimbările, însă uneori, nu ne rămâne altă opțiune decât să ne acceptăm așa cum suntem și să facem tot posibilul să ducem o viață mai sănătoasă, să facem mai multă mișcare și să ne iubim mai mult.

Mai jos vă las opțiunile propuse și aștept să îmi spuneți care vă place cel mai mult!
Enjoy!













Follow me on facebook and instagram @ancafratilablog

You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe