La multi ani 2019

03 ianuarie


Prima postare din 2019 este diferita si cele ce vor urma vor fi la fel. Am observat ca foarte putina lume mai citeste textul din postarile de pe blog si ca pana la urma, ce conteaza in postarile de fashion sunt pozele... trist, dar adevarat asa ca ma voi reorienta. Voi crea mai multe tinute cu aceeasi piesa in postari diferite. Voi eticheta marimea si firma de unde e fiecare produs si poate si pretul la produsele la care imi mai aduc aminte. In 2019 vreau sa scriu pe blog doar despre produsele care-mi plac si care mi se potrivesc. Despre produsele pe care le recomand cu drag si le-as recumpara atat pe nisa de fashion cat si pe cea de beauty. Dupa 5 ani de blogging si multe schimbari in ceea ce ma priveste, pot spune ca mi-am gasit domeniile pe care voi merge de acum inainte si anume, postarile vor fi strict pe beauty si fashion.
Si da, ati cerut, mi-am facut curaj si de acum incolo veti gasi mai multe postari de tip outfit, pentru ca da, si femeile plus size, sau dupa cum ar zice unii "grase" au nevoie sa fie bine imbracate, sa se simta bine si sigure pe ele. Si cine mai bine decat mine poate sa faca asta, eu care am trecut de la XXXL la M si din nou la XXL, eu care, pana acum, nu m-am vazut niciodata frumoasa, chiar si cand aveam cu 35 de kilograme mai putin...
Sper sa fiu o inspiratie buna pentru femeile care se aseamana cu mine la fizic si sa le transmit ca totul pleaca din mintea fiecareia... si ca da, poti arata bine si cand ai cu 30 de kilograme peste normal...
Nu spun ca nu-mi doresc sa slabesc, imi doresc mult, insa probabil daca voi mai reusi, voi fi alta decat cea de alta data, pentru ca de azi, ma iubesc pe mine asa cum sunt.
Va las cu tinuta de azi:

Glam casual look
Bluza: LC Waikiki - aprox 45 lei
Palntaloni. LC Waikiki - aprox 60 de lei (pret intreg 80 lei)
Pantofi sport cu paiete - Amiclubwear - pret 13 dolari = aprox. 53 lei
Geanta din piele - diamanti.ro - pret 260 lei
Esarfa din matase naturala din garderoba mamei
Cercei Kotton - aprox. 15 lei
Geacă groasă ZARA - aprox 450 de lei

Follow me on FB www.facebook.com/ancafratilablog
INSTAGRAM @ancafratilablog

You Might Also Like

2 comentarii

  1. La multi ani, Anca!
    Sper sa faci tot ceea ce iti propui. Si da, cred ca ar trebui sa continui pe nisa asta caci cred ca iti vine cel mai bine. Lumea vorbeste si daca esti slaba si daca esti putin mai plinuta, cum ar fi tot nu e bine.
    Mie imi plac postarile tale, stilul tau si acum se vede ca radiezi si ca te simti bine cu tine si te apreciez mult.
    Tinuta imi place tare tare mult!! <3

    RăspundețiȘtergere

Subscribe