Produse de ingrijire a pielii Cerave

30 decembrie

Ultima postare din anul acesta e despre îngrijirea pielii pe timpul iernii, cu produsele CeraVe. De aproximativ o lună, am testat și folosit crema hidratantă și crema de curățare hidrantantă așa că sunt pregătită să vă povestesc despre aceste produse pe care probabil le-ați văzut și în alte părți, dar nu știți mare lucru despre ele.


Produsele CeraVe sunt dezvoltate de către medici dermatologi ca fiind o gamă de îngrijire a pielii bazate pe ceramide similare acesteia (ceramidele 1,3 și 6-II). Majoritatea problemelor dermatologice sunt asociate cu un nivel scăzut de ceramide. Ce sunt acestea? Sunt componente esențiale ce formează bariera de protecție a pielii și o mențin hidratată.
Așa că, noile produse, promit prin tehnologia MultiVesicular Emulsion să elibereze la suprafața pielii ingredientele pe parcursul a 24h pentru a stimula refacerea funcției de barieră a pielii și pentru a oferi hidratare pe termen lung, chiar și după o singură utilizare.
CeraVe inseamnă SIMPLITATE în înțelegere, utilizare și recomandare, EFICIENȚĂ pentru că oferă o hidratare la un nivel superior și de lungă durată și ACCESIBILITATE pentru că au o distribuție largă și prețuri accesibile.

Primul produs despre care vreau să vă spun cât de uimitor e, este crema hidratantă.
- Ambalajul este mare, 340 de grame
- Este foarte hidratantă și chiar am simțit îmbunătățiri ale pielii
- Este potrivită atât tenurilor foarte uscate și uscate, cât și celor normale sau mixte, eu având ten mixt
- Intră rapid în piele și nu lasă o senzație lipicioasă
- conține cele 3 ceramide esențiale și acid hialuronic
- nu are parfum - lucru cel mai minunat pentru un ten/piele sensibilă și cu probleme
- poate fi folosită atât pe corp, cât și pe față
- este fabricată în Franța și aparține de cei de la L'Oreal
- este un produs hipoalergenic și non-comedogenic - adică, produs care nu cauzează sau agravează acneea

Nu aș putea să spun nimic de rău despre acest produs. Chiar e o cremă numai bună de folosit pe timpul iernii. Pretul ei se invarte undeva la 60 de lei (emag).

Crema de curățare am folosit-o în două moduri. Prima dată am folosit-o ca un gel de curățare, adică după ce mi-am umezit fața, am aplicat-o cu mâna, așteptându-ma la efectul acela de curățare ca la spumante. Nu am fost prea impresionată, până când, într-o seară, am decis să mă demachiez cu ea, folosind niște dischete demachiante. Chiar a curățat super tenul și întreg machiajul. Așa că o voi folosi în continuare așa.
- ambalajul vine cu pompiță și are 236 ml
-  hidratează și curăță foarte bine dacă este aplicată cu o dischetă demachiantă
- nu lasă o senzație uleioasă pe ten
- este un produs bun
- nu are săpun
- nu are parfum
- este un produs hipoalergenic
- se potrivește tenurilor sensibile
Prețul se învârte undeva la 50 de lei pe emag.

Într-adevăr, așa cum ați văzut, nu am păreri negative despre aceste produse, ba mai mult, le ador pentru că nu au parfum și deci nu au un miros puternic.

Am mai testat și loțiunea hidratantă care are o textură mai fină și lichidă, nefiind așa densă ca și crema hidratată, și gelul spumant de curățare de care am fost foarte încântată - adevărul este că sunt mai obișnuită cu acest tip de cleanser.

Produsele le găsiți online pe emag, pe cerave.ro și pe farmaciatei.ro
Sunt curioasă dacă ați auzit și dacă ați testat aceste produse și care este părerea voastră despre ele.
Nu-mi rămâne decât să vă mulțumesc că ați fost alături de mine în 2018 și să vă urez un An Nou Fericit, plin de bucurii și sănătate! Happy New Year și Happy skin with CeraVe.


You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe