Zile de weekend

30 ianuarie

E miercuri abia, dar mă gândesc la weekend. La weekend-ul viitor, la weekend-ul trecut... Si parca atunci cand vine, trece mult prea repede și oboseala de peste săptămână își pune amprenta mereu asupra mea și rareori îmi îndeplinesc toate task-urile stabilite de eu insămi pentru zilele libere. Traim pentru weekend, muncim pentru weekend și pentru concedii...
Oare câți dintre noi trăiesc cu adevărat fiecare zi din săptămână? Tind să cred că cei care trăiesc departe de agitația din oraș, sunt mult mai liniștiți, mult mai fericiți și apreciază timpul pe care îl au mult mai bine. Să fie oare așa? Cine e de acord cu mine?



Duminica trecută am decis să mă bucur și eu puțin de o ieșire în oraș, așa că, m-am întâlnit cu Andra Costa la un shooting foto, o fată încântătoare cu care am fost pe aceeași lungime de undă. Dacă încă nu ați auzit de ea, e cazul să o urmăriți pe rețelele de socializare și pe blog: Blogul lu' Andra. Am pozat, am râs și mai apoi ne-am îndulcit cu o prăjitură de la Zanoni. Doamne, locul ăsta încă mai există! Așa mă bucur mereu de fiecare dată când mă reîntorc pentru că mereu îmi aduc aminte de perioada din liceu și de cele mai bune prietene.

Am petrecut câteva ore frumoase, legând prietenii noi și povestind o grămadă de lucruri.
Și pentru că mâine e joi, mă gândesc că abia aștept weekend-ul, însă nu am niciun plan... Aș sta acasă toată ziua urmărind bloggerițele mele preferate și noutățile în materie de modă.

Cât despre outfit-ul purtat în această postare, piesa de rezistență e paltonul. Un palton subțire luat de pe Amiclubwear, potrivit pentru o zi friguroasă, dar cu soare, de primăvară, așa cum a fost duminică. Dacă vă comandați, vă recomand să luați cu o mărime mai mare... Mie mi-a venit cam fix.. Blugi negri, bluză albă și câteva accesorii aurii au completat ținuta.

Aștept să-mi scrieți mai jos în mesaje ce planuri aveți pentru weekend și cum petreceți de obicei zilele libere?

Outfit 
Palton - Amiclubwear / Blugi - TEX  / Bluza - Bonprix  / Pantofi/geantă piele - random 
Follow me on Facebook & Instagram 

You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe