Top 5 cadouri de lux pe care le poti oferi de Craciun

08 decembrie

Se apropie nebunia cumpărăturilor de Crăciun, așa că, în fiecare an prefer să cumpăr cadourile din timp, pentru a evita aglomerația. Dacă sunteți în lipsă de idei, m-am gândit să vă arăt top 5 produse preferate în 2019 și totodată 5 idei pentru Moș Crăciun-ul fiecărei fete.
Mi-e greu să le clasez de la 1 la 5, așa că din punctul meu de vedere toate se situează pe locul 1.



Pentru că e sezonul rece, voi începe cu produsele de la Bottega Verde, primite recent, de care m-am îndrăgostit total. Gelul de duș (se vede că-mi place mult, aproape că nu mai e nimic în el) și balsamul de buze din gama Olivo (cu ulei de măsline) , produse dedicate pielii uscate sau delicate. Mirosul îmi este cunoscut însă nu pot să-mi dau seama la ce mă duce cu gândul... cert este că îl ador! Perfect pentru băile în cadă, cu multă spumă. Balsamul de buze este hrănitor și hidratează buzele crăpate, nu are miros și nici culoare, așa că e perfect pentru oricine. Este 100% natural și foarte cremos.
Gelul de duș e redus pe site la 25 de lei, iar balsamul de buze 23 de lei. Mai multe produse din această gamă găsiți aici.


Fondul de ten de la Estee Lauder, este primul meu fond de ten al unui brand de lux și pot spune că m-a cucerit instant. Textura e cremoasă și are o acoperite mare spre foarte mare aș spune eu. Îmi trebuie doar puțin produs pentru a acoperi întreaga față. Se comportă bine în timp și nu oxidează pe tenul meu! *cred că e singurul fond de ten dintre toate încercate ce nu oxidează*. Prețul este în jur de 170 de lei - eu l-am găsit redus la 30 de euro.


Crema de corp de la La vie est belle, de la Lancome, preferata mea, ce mai! Pentru cine suportă parfumurile puternice, recomand din suflet și apa de parfum! Mirosul e superb și probabil deja îl știți. Cred că deja de 3 ani este în topul preferințelor mele! Și da, sigur va fi un cadou superb, fie pentru iubită sau soție, fie pentru scumpa voastră mamă. Costă în jur de 200 de lei, însă dacă veți cumpăra și parfumul, o veți primi de obicei cadou.


Parfumul de la Gucci Bamboo se clasează de asemenea în topul preferințelor mele și îl recomand cu drag. Este un parfum elegant cu un miros floral-lemnos. Prețul este mai scăzut dacă îl comandați online (in jur de 230 de lei pentru 50 ml), față de magazinele din mall. Deja simt cum mă învăluie mirosul.


Nu în ultimul rând, produsele de la Urban Decay, pe care le ador, în special paletele de la ei. După cum poate ați auzit, paleta Naked 1 se va retrage de pe piață, așa că sigur o veți găsi la reducere în magazine și merită să o cumpărați. Culorile sunt pigmentate, mate și sidefate și aplicate cu primer-ul tot de la ei, rezistă foarte mult pe pleoapă. Prețul întreg este în jur de 250 de lei.


Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @ancafratilablog

You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe