100% natural

17 noiembrie


Postarea asta s-a lăsat așteptată, însă am revenit în forță. Astăzi doresc să vă prezint experiența mea cu produsele celor de la Vivanatura. 
Am testat timp de 3 săptămâni produsele din imagine și pot să vă spun cu sinceritate că sunt foarte bune și mie mi s-au potrivit perfect. Produsele pe care aceștia le comercializează sunt 96-100% naturale, deci merită încercate! Prețurile din punctul meu de vedere sunt foarte mici, ceea ce mi se pare super pentru că astfel, oricine își poate cumpăra produsele de care are nevoie.

Voi începe cu masca antiacneică cu argilă și tea tree, care vine într-un ambalaj sigilat, nu are parabeni și se obține prin tehnologie proprie Vivanatura, presare la rece. În proporție de 99% conține doar produse naturale și ambalajul are 75ml.
Această mască este potrivită tenurilor cu probleme, seboreice, chiar și teurilor mixte. Ca și ingrediente conține: argilă, extract din plante, argint coloidal și uleiuri vegetale, iar datorită acestor ingrediente această mască are proprietăți antibacteriene.
Ca și mod de aplicare o puteț aplica fie pe toată fața, fie doar local pe punctele de acnee.
Preț: 10,54 lei

Gelul cu argint și aloe vera este recomandat pentru pielea afectată de arsuri de soare, acnee, mușcături de țânțari, tăieturi sau zgârieturi. Este un produs 100% natural, ceea ce ma face să mă gândesc că poate fi folosit și de către copii. De asemenea nu conține parabeni și se obține prin presare la rece. Ambalajul este de 20 ml, cantitate suficientă, dat fiind că eu am aplicat un strat subțire de produs.
Are un preț uimitor de 10,35 lei.

Nu în ultimul rând, doresc să vă povestesc și despre deodorantul cu zambilă și tuberoză. Mărturisesc că am fost destul de reticentă la început în a-l folosi, deoarece am perioade în care pielea de sub braț o ia razna, însă am descoperit că este foarte eficient și pur și simplu, chiar după efort, mirosul se păstrează fresh. Este 99% natural și conține propolis (bun antibacterian, antibiotic, antifungic și antioxidant) și argint. Nu conține aluminiu și parabeni. Ambalajul este de 100ml.
Preț: 25,49 lei

Sunt curioasă dacă cunoașteți și dacă ați încercat produsele Vivanatura.
Vă doresc un weekend excelent!

Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @ancafratilablog

You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe