Tinuta in culori pastelate

10 aprilie


Sper că ați avut parte de sărbători minunate și pline de încărcare emoțională și sufletească. Azi e ultima mea zi de concediu așa că încă mă mai bucur de razele soarelui și de după-amiezi în care dorm și mă odihnesc.
Ținuta de astăzi e alcătuită din piese vestimentare în culori pastel cum ar fi beige sau ivory pentru că în sfârșit a venit primăvara! Ieeiii!!!! Asta înseamnă că pot să renunț la geci groase și culori închise. 
Bluza e piesa de rezistență a ținutei. Am primit-o în ultimul colet de la Zaful, care mi-a ajuns joi la poșta vamală. E transparentă așa că eu am purtat sub ea un maieu alb simplu. Voalul e superb și broderiile de la baza gâtului și de pe mâneci îmi plac tare mult. Materialul e de calitate și se calca foarte ușor. Mărimea pe care mi-am comandat-o a fost un XL și cu toate că am crezut că nu-mi va fi bună, mi s-a potrivit perfect. E o piesă de îmbrăcăminte foarte frumoasă pe care o puteți purta și în concediu la o plimbare pe malul mării. 
Mai multe modele de bluze superbe albe puteți găsi AICI
Acum se desfășoară promoții pentru produsele de vară precum costume de baie, compleuri și fuste. Detalii despre promoție și prețuri găsiți AICI. 

Outfit:
Bluza Zaful - similara aici
Geantă - Aldo
Pantaloni - H&M
Sandale - Rosegal 
Cercei - Zaful
Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @arhancafratila

You Might Also Like

1 comentarii

Subscribe