Accesorii de par pentru mirese

01 mai

Sunt sigură că multe dintre voi veți fi în curând mirese așa că m-am gândit să fac o postare despre accesoriile de păr pentru mirese.
Sunt atâtea modele de coafuri folosind aceste accesorii, însă de multe ori, acestea sunt mult prea scumpe, prețurile pornind în mod normal de la 100 de lei în sus. Personal, mi se parea mult și am zis să încerc să le încerc pe cele de pe Rosegal.
Mi-am comandat două tipuri. Primul accesoriu e ca o agrafă mai mare cu o prizătoare tip piaptăn, este argintiu și pietrele lucesc splendid. Nu mă așteptam sincer să fie de calitate, însă am rămas surprinsă când am deschis coletul.
Al doilea accesoriu este o bandă de perluțe și mărgele, care se poate folosi fie ca o coroniță, fie țesută în împletiturile coafurii pe care o doriți. De asemenea e de calitate și e foarte frumoasă.
Singurul meu dubiu e care dintre ele să o folosesc la nuntă, pentru că amândouă sunt superbeee!!!
Mai jos vă arăt și câteva video-uri scurte pentru a vă face o imagine.
Accesoriile le găsiți AICI.

Pe lângă aceste accesorii, mi-am mai comandat un set de bureței cu machiaj, puteți găsi mai multe modele (aici), un balon rose-gold cu mesajul "love" (mai multe lucrusoare pentru party-uri găsiți aici) și un cardigan pe care vi-l voi arăta probabil într-o postare viitoare.

Pentru a beneficia de un discount de 10% utilizați codul RGYTB și aruncați un ochi pe promoțiile de Ziua Internațională a mamei AICI. 

                     
                      
Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @arhancafratila

You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe