Eșarfa în carouri

12 martie


Aștept să treacă ploaia să merg să fac mișcare, dar sper să mai țină totuși până termin eu postarea pentru că îmi place mult să aud picurii de ploaie cum se lovesc de fereastră.

Ieri am avut parte de vreme superbă în Timișoara așa că ne-am gătit frumos de mers în oraș și am plecat pe jos spre centru. Adevărul e că m-am îmbrăcat cam gros pentru că ieri la soare au fost aproape 17 grade, însă spre seară, eșarfa colorată în carouri pe care mi-am luat-o de pe Rosegal (de menționat e că acum au mari reduceri de Ziua Femeii - Women's Day) mi-a ținut de cald și mai ales, mi-a înveselit toată ziua de ieri. Materialul e de calitate și e subțire, perfectă pentru vremea capricioasă de primăvară. Am asortat-o cu gentuța mea preferată, roșie (pe care am purtat-o la refuz vara trecută) și cu un ruj roșu. Geaca din piele întoarsă și pantofii fără toc, au completat ținuta.
Ne-am plimbat, am râs, ne-am făcut planuri și am oprit timpul în loc pentru câteva ore. Cam așa a arătat weekend-ul nostru.

Mai trebuie să vă spun, că tot de la ei mi-am mai luat și un palton, dar se pare că am greșit mărimea. Cred însă că îl voi trimite înapoi sau poate că-l voi dărui mamei. Sigur se va bucura! Mai multe modele de paltoane primăvăratice puteți găsi aici.

Acum că s-a oprit ploaia, am plecat! Vă las cu pozele și aștept sugestiile și comentariile voastre.
O seară plăcută și o săptămână cât mai ușoară!

Outfit:
Eșarfa - aici
Geacă de piele - Heidi Klum
Pantaloni Stradivarius
Cercei - aici

Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @arhancafratila

You Might Also Like

1 comentarii

Subscribe