Jacheta alba din denim și vacanța de vară

09 iunie

     Abia am așteptat o ieșire și iată că am reusit și noi într-o zi să ne relaxăm puțin la iarbă verde. 

     
     Am profitat de moment și de vremea frumoasă să pozez câteva piese vestimentare ce le-am primit recent un colet de la Bonprix, colet în care mi-a ajuns și mult dorita geacă de blugi/denim/jeans - cum vreți să-i spuneți. Mi-am dorit-o mult, însă aveam temerea că nu o voi putea încadra în mai multe ținute. Ei bine, prima ținută este cea de astăzi. Am combinat-o cu o fustă ușoară și vaporoasă de vară și un tricou cu dungi și inserții cuprate, tot de la Bonprix. Marimile au fost bune și de data asta nu a trebuit să returnez nimic. De cand am primit jacheta, am tot purtat-o ba cu blugi si cu un tricou simplu, ba cu leggings și o bluza mai lunga - deci se încadrează perfect în garderoba mea. O pot asorta la toate rochițele de vara. Visez cu ochii deschiși la o vacanță pe malul mării...

   P.S.  În contextul în care mulți dintre voi, am văzut, că ați plecat pe la munte/mare în țară, sunt curioasă cum vă protejați în această situație?  Se respectă regulile, atât în hoteluri/pensiuni, cât și în spațiul public? Ce experiențe ați avut până acum? Plănuiți să mergeți în vacanță în străinătate?
     

You Might Also Like

1 comentarii

  1. Nu ai idee cat m-am uitat la bluza asta, daca sa o iau sau nu. Acum imi pare rau ca nu am luat-o. Cam tarziu acum, ca deja vine iarna si trebuie sa caut niste pantaloni. sau sa mi-o iau pentru anul viitor?

    RăspundețiȘtergere

Subscribe