Un oras de vis, Tossa de mar, Costa Brava, Part II

02 septembrie


Stau pe canapea și rememorez peisajele incredibile și momentele care mi-au tăiat răsuflarea în ultima excursie în Spania. Tossa de Mar a fost una din stațiunile vizitate în concediul ce a trecut.
Fiind cazați în Lloret de mar am pornit de dimineață cu autobuzul spre Tossa. Odată ajunși acolo, ne-am îndreptat spre punctul turistic de unde am primit, informații despre stațiune, obiective turistice și trasee montane spre cale. Fiind dimineață, am decis să plecăm întâi să vizităm plajele la care ajungeam pe drum de munte, urmând ca mai apoi să vizităm orașul. 
Cu toate că am mers foarte mult pe jos, peisajele au fost extraordinare și ne-am bucurat de frumusețile naturii. Printre plajele pe care le-am vizitat se numără preferata mea: Cala Pola. Apa era un albastru impresionant și atât de curată, încât umbra oamenilor și bărcilor se vedea atât de clar. E locul în care m-aș întoarce ori de câte ori aș avea ocazia. E locul în care aș merge în fiecare weekend dacă aș locui în zonă. 
După vreo 6-7 kilometri de mers pe jos am decis să ne întoarcem cu vaporașul. Aveam așteptări mai mari de la peisajele văzute de pe mare, însă traseul pe munte a rămas preferatul meu. 
Ajunși înapoi în stațiune, am vizitat castelul Tossa, ruinele fostei biserici gotice Sant Vicenc, orașul vechi fortificat, pierzându-ne pe străduțele înguste și cochete. După atâta drum era și cazul să facem un popas pentru a ne odihni și a mânca ceva, întorcându-ne mai apoi pe plajă. Am petrecut o zi de neuitat și am trăit momente ce ne-au tăiat răsuflarea. Abia aștept următoarea vacanță în țara mea de suflet. Sevilla venim în curând!

Cât despre rochița pe care o vedeți în poze, am primit-o de pe site-ul Banggood.com, materialul este foarte bun și de calitate, mărimea corespunde cu indicațiile de pe site și modelul mi-a plăcut tare mult. Dacă vreți să faceți economii și să primiți lucruri de calitate vă recomand să aruncați un ochi. Rochița o găsiți aici. 

 
Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog and Instagram - @arhancafratila

You Might Also Like

7 comentarii

  1. Woow!Ce peisaje faineee, voi sunteti superbi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa va fie de bine vacanta.sunt minunate locurile

    RăspundețiȘtergere
  3. frumoase peisaje ! mi-ar placea sa vizitez si eu aceste locuri superbe !

    RăspundețiȘtergere
  4. ai avut o vacanta de neuitat locurile sint divine

    RăspundețiȘtergere
  5. Absolut superbe peisajele. Imposibil sa nu ai vacanta vietii acolo si sa ramai cu niste amintiri de neinlocuit. Rochita iti vine foarte bine, iar voi doi aratati perfect impreuna. Felicitari si sa aveti parte numai de zile exotice precum aceste locuri! <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Atat de mult imi plac articolele despre calatorii si alte tari sa le citesc ,neavand posibilitatea de a calatori aceste articole sunt comoara adevarata pentru mine şcat despre poye nu mai vorbesc !.La cat mai multe articole blogului !

    RăspundețiȘtergere

Subscribe