Care e diferenta intre gentile inspirate din modelele designerilor si copiile false?

16 septembrie

   

     Peste tot văd genți și pantofi de firmă și recunosc și eu îmi doresc unele modele, însă faptul că sunt mult, mult prea scumpe mă face să apelez la genți înspirate din modelele designerilor. Am spus inspirate și nu copii false. Care este diferenta intre acestea? Ei bine, o geanta inspirata dintr-un model preia o parte din design și folosește materialele de calitate, pe când la o copie falsă se încearcă reproducerea în totalitate a genții din materiale de foarte proastă calitate, folosind logo-ul firmei pretinzând că este orginală.
     Observ foarte des pe stradă genți fake de diferite branduri și-mi dau seama imediat că nu sunt originale și sincer, rămân cu un gust amar. Nu înțeleg de unora le place să pretindă că au ceva ce nu au defapt sau că sunt ceva ce nu sunt. 
    Nu spun că nu îmi plac gențile originale sau că nu admir femeile care întradevăr au eleganța de a le purta, însă nu aș da mii de euro pe o geantă nici dacă aș avea banii aceia. 
     Mereu am fost adepta accesoriilor de bună calitate și la prețuri rezonabile. Așa că am preferat să-mi iau gentuța asta albastră de pe newchic.com cu aproximativ 50 de lei decât să dau 1300 de lei pe cea originală. Este inspirată din modelul celor de la Furla și este făcută dintr-un material rezistent și de foarte bună calitate. De asemenea lanțul auriu dă o notă de eleganță. O voi purta cu siguranță atât cu o pereche de jeans, un tricou alb și cerceii minimaliști aurii, cât și la o rochie simplă elegantă.
     Cred că cea mai scumpă geantă pe care am cumpărat-o a fost maxim 200 de lei. Nu-mi aduc aminte să fi cumpărat una mai scumpă. Și sincer, m-am gândit de două ori înainte să o iau și am și purtat-o încontinuu și o mai port. Sunt curioasă, tu cât ai sau cât ai fi dispusă să dai pe o geantă? 

Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @arhancafratila 

You Might Also Like

11 comentarii

  1. Răspunsuri
    1. ma bucur ca iti place!:) e frumoasa si pretul e super bun comparativ cu cea originala

      Ștergere
  2. Foarte frumosa gentuta si mie imi plac asa gentute.

    RăspundețiȘtergere
  3. Szomoru Maria-Natalia17 septembrie 2017 la 15:43

    Interesant articolul.��

    RăspundețiȘtergere
  4. Un articol foarte util. Din câte știu, diferența dintre o copie și o geantă originală stă în finisaje, cusături, fermoare. Eu am dat maxim 150 de ron pe o geantă pentru că indiferent de valoare, oricum se uzează în timp. Așa că nu văd sensul în a investi prea mulți bani într-o geantă.

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesante informații!

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesant! Cel mai mult am dat 170 de lei pe o geanta!

    RăspundețiȘtergere

Subscribe