Summer flashback si parfum de toamna

05 octombrie


Suntem la inceput de Octombrie, insa eu inca visez la zile calduroase de vara. 

Multi dintre voi, inca va aflati in vacanta la mare sau prin tari calde, asa ca m-am gandit sa va arat cateva clipe din ceea ce a insemnat pentru mine vara 2023. 

Ne-am inceput vara printr-o vacanta la mare, in Grecia, alaturi de familie. Cu bune, cu rele, cu peripetii, am reusit sa petrecem momente frumoase in familie si sa ne recreem. Marea e preferata mea! Ma linisteste si ma relaxeaza. M-as muta la mare daca as avea ocazia. Ne-am bucurat de peisaje minunate si de o vreme superba. Cu aceasta ocazie, mi-am reinnoit garderoba cu piese ce se potrivesc si perioadei de tranzitie spre toamna, bineinteles de la Bonprix. De la ei imi cumpar majoritatea hainelor pentru ca sunt calitative si pentru ca imi vin bine. 

In magazinele fizice, rareori gasesc piese deosebite pentru marimea mare pe care o port.

De data asta am ales o camasa superba din bumbac, o pereche de jeansi si un maiou din in. Toate sunt superbe.

Odata intorsi acasa, plimbarile prin oras si prin parcuri au fost la ordinea zilei, bucurandu-ne de lucruri simple si marunte, de o cafea sau o limonada rece in frumoasa noastra Timisoara. Ceea ce va povestesc acum, nu este cea mai impresionanta relatare despre experienta verii sau despre cele mai minunate locuri de vacanta de pe mapamond (pe care putini dintre noi ni le mai permitem), ci este o clipita din reintoarcerea la lucruri simple si marunte ce aduc bucurie si fericire in suflet. 

Fiecare anotimp are frumusetea lui, asa ca toamna aceasta ma voi bucura din plin de ciocolata calda, de culorile superbe ale naturii si de linistea si bucuria casei mele. Imi voi crea tinute simple si cozy de toamna in nuante pamantii si voi profita de razele blande si aurii ale soarelui si voi remememora in fiecare seara momentele de bucurie si fericire ale fiecarei zile. 















You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe