Rochie alba Bonprix

22 iulie

 



 Rochia alba e preferata tuturor fetelor pe timpul verii. E și preferata mea, de altfel. E atât de versatilă, nu-i așa? Mi-am ales două rochii în ultima comandă pe Bonprix și anume, una de seară cu paiete, rochie pe care urmează să o vedeți în următoarea postare și aceasta, alba.

     Pot să spun că mărimile s-au potrivit perfect, ca de fiecare data. Eu am ales 46 și bine am făcut.
Rochia din outfitul de azi este făcută dintr-un material foarte plăcut la piele. Aș fi zis la prima atingere că este doar din bumbac, însă are în alcătuire și un material superior din poliester.  Nu este subțire, însă nici groasă. Îmi amintește de costumul popular ce îl purtam când eram mică și participam la concursuri de canto. Mi-ar mai lipsi brâul, vesta și cătrânța. Dacă doriți să o cumpărați, acum o găsiți la reducere.

     Ținuta de azi se potrivește unei ieșiri cu prietenii în oraș, unei plimbări lungi pe malul mării și bineînțeles, că tot e sezonul, se poarta la festivaluri. Am ales să o combin cu o curea aurie, tot de pe Bonprix (ce vine într-un pachet de două curele) și o pereche de sandale aurii. Ca și sfat, puteți cumpăra o mărime mai mică decât cea la care vă gândiți. Eu mi-am supraevaluat numărul de centimetri din talie pentru că mi s-ar fi potrivit o mărime mai mică, așa că, măsoară-te înainte să o comanzi pe cea mai mare. :)

     Nu am rezistat acestei genți de paie, pe care am cumpărat-o din Grecia. E foarte practică și ceea ce are în plus, față de ce am văzut la noi, e fermoarul. Nu mi se par deloc practice gențile fără fermoar.
     Colierul din scoici, trebuia să-l am și eu, așa că mi l-am achiziționat și pe acesta din concediu, la pret mult mai mic decât ce se vinde la noi pe piață.

     În concluzie, Bonprix rămâne site-ul meu preferat pentru a comanda haine online, pentru calitatea produselor vândute și pentru că mărimile se potrivesc întotdeauna. Și țin să menționez un lucru, felicitările mele pentru că au mărimi plus size. De multe ori, îmi doresc să cumpăr un produs mai scump și mai calitativ din alte părți, însă niciodată nu au mărimi...

    Până data viitoare, când voi veni cu o ținută pentru evenimente, vă las cu pozele.

                                       Outfit  Rochie Bonprix / Curea Bonprix / Sandale Asos / Geantă Verde Bags



You Might Also Like

1 comentarii

  1. Imi place foarte mult rochia ta! Iti sta foarte frumos cu ea si sandalele si geanta sunt foarte frumoase!

    RăspundețiȘtergere

Subscribe